Radio Simplu

Accident VIOLENT: o femeie a murit în fața celor 3 copii minori

O femeie în vârstă de 43 de ani a murit după ce maşina în care se afla ca pasager, împreună cu cei trei copii minori ai ei, s-a răsturnat pe DJ 503 în localitatea Tomuleşti.

‘ISU Giurgiu a fost solicitat să intervină în seara zilei de 3 ianuarie la un accident rutier produs pe DJ 503, în localitatea Tomuleşti, judeţul Giurgiu. La faţa locului s-au deplasat o autospecială de stingere cu apă şi spumă din cadrul ISU Giurgiu, trei ambulanţe ale SAJ Giurgiu, dar şi o autospecială cu apă şi spumă, o maşină echipată pentru descarcerare şi un echipaj SMURD din cadrul ISU Teleorman, după ce un autoturism condus de un bărbat de 46 de ani şi în care se aflau ca pasageri o femeie în vârstă de 43 de ani împreună cu cei trei copii ai ei a fost implicat într-un accident rutier’, a informat purtătoarea de cuvânt a ISU Giurgiu, Nicoleta Beianu.

Potrivit acesteia, femeia, în vârstă de 43 de ani, a decedat iar şoferul şi cei trei minori, cu vârste de 7, 9 şi 14 ani, au rămas încarceraţi, au suferit politraumatisme şi atacuri de panică şi au fost transportaţi la Spitalul Bagdasar Arseni din Bucureşti.