Radio Simplu

Accident tulburător, în Timiș: a murit după ce a fost lovită de 4 mașini!

O femeie de 52 de ani a murit, miercuri seara, pe DN6, în localitatea Iosifalău, județul Timiș, după ce a fost lovită de o mașină și a fost proiectată pe sensul opus, unde ar mai fi fost accidentată și de alte autoturisme. Polițiștii fac cercetări la fața locului.

Potrivit IPJ Timiș, accidentul a avut loc pe DN6, în localitatea Iosifalău. O mașină care mergea dinspre Timișoara spre Lugoj a lovit o femeie de 52 de ani, care traversa drumul național prin loc nepermis.

Surse judiciare susțin că, în urma impactului, femeia a fost proiectată pe sensul opus, unde ar mai fi fost lovită și de alte autoturisme.

Polițiștii din Timișoara fac cercetări la fața locului pentru a stabili împrejurările în care s-a produs accidentul.

Traficul în zonă este deviat pe alte străzi din interiorul localității.

Citește și A ieșit din Penitenciar, dar a murit după câteva ore într-un bar din Satu Mare

Dramă în municipiul Satu Mare. Un bărbat, în vârstă de 62 de ani, a fost eliberat ieri, în jurul orei 14.30, din Penitenciarul Satu Mare. Potrivit informațiilor PresaSM, bărbatul s-a dus să se bucure de un pahar de tărie într-un bar situat la intersecția străzii Corvinilor și Calea Traian.

Doar că, în jurul orei 17.00, bărbatul s-a simțit rău și a căzut lângă masă. Personalul de pază – respectiv Attila B. – a sărit imediat în ajutor și a început să îi facă masaj cardiac, iar alte persoane au sunat la Serviciul Unic Apeluri de Urgență 112 pentru a solicita ajutor medical specializat.

La fața locului a ajuns un echipaj medical al Serviciului Județean de Ambulanță, care a preluat procedurile de resuscitare. Pentru că victima nu a răspuns manevrelor, a fost solicitat echipajul de Terapie Intensivă Mobilă al SMURD. Din păcate, nici medicii nu au mai putut face nimic pentru bărbat. Decesul a fost declarat la fața locului.

Potrivit informațiilor PresaSM, în cauză nu sunt suspiciuni de omor, fiind vorba – potrivit primelor concluzii – de un posibil infarct. Corpul neînsuflețit va fi dus la Prosectura Spitalului Județean Satu Mare, acolo unde medicii legiști vor stabilii cu exactitate cauzele decesului.