Radio Simplu

A MURIT! MESAJUL SFÂȘIETOR AL ”PRINȚESEI DIN ARDEAL”: ”DE AZI O SĂ NE VEGHEZI DIN CERURI!”

Momente dificile pentru una dintre cele mai apreciate artiste din România! A primit o veste cutremurătoare sâmbătă seara: bunicul ei a decedat, după ce în urmă cu câteva săptămâni se vindecase de COVID-29!

Georgiana Lobonț este în doliu. Bunicul ei din partea soțului, în vârstă de 82 de ani, a murit sâmbătă seara, la spitalul din Bistrița Năsăud. Acum, cântăreața și întreaga familie se pregătesc de înmormântare.

În luna aprilie, bunicii cântăreței de muzică populară au fost diagnosticați pozitiv cu noul coronavirus. Artista a declarat atunci că bunica sa a fost externată după două săptămâni de spitalizare, dar nu același lucru s-a întâmplat cu bunicul ei. Bătrânul a stat pe un pat de spital timp de șase săptămâni. A reușit, însă, să învingă virusul ucigaș! La scurt timp, un accident vascular i-a fost fatal

Momente dificile pentru una dintre cele mai apreciate artiste din România! A primit o veste cutremurătoare sâmbătă seara: bunicul ei a decedat, după ce în urmă cu câteva săptămâni se vindecase de COVID-29!

În luna aprilie, bunicii cântăreței de muzică populară au fost diagnosticați pozitiv cu noul coronavirus. Artista a declarat atunci că bunica sa a fost externată după două săptămâni de spitalizare, dar nu același lucru s-a întâmplat cu bunicul ei. Bătrânul a stat pe un pat de spital timp de șase săptămâni. A reușit, însă, să învingă virusul ucigaș! La scurt timp, un accident vascular i-a fost fatal.

„De sărbătorile Pascale, când i-am sunat să le urăm sărbători fericite, am fost pur și simplu șocată pentru că bunica nu mai avea putere să vorbească. Ne-am speriat foarte tare, fiind și starea de urgență și toată această nebunie cu pandemia, plus că ei sunt în vârstă, în jur de 80 de ani amândoi… Ne-am gândit la ce-i mai rău. Am luat decizia de a suna la ambulanță, ea fiind mai apoi transportată la spital, unde i-au fost recoltate probe pentru analize. După două zile, bunica a primit rezultatele testului COVID-19. A fost confirmată pozitiv.

Atunci, în familia noastră s-a instaurat panica. Cu toții ne-am speriat pentru că nu știam ce va urma, plus că era șansa să ne contaminăm toți. Din acel moment, am intrat cu toții în autoizolare, așteptând cu sufletul la gură să aflăm dacă avem și noi simptome. Între timp, și bunicul a fost testat, apoi confirmat. Bunica, după o săptămâna și jumătate, a fost testată de două ori negative și a fost declarată vindecată. Noi am trecut cu bine peste acele momente, neavînd niciunii dintre noi simptome, dar pot să va spun cu toată sinceritatea că am trăit cele mai negre clipe. Am fost speriați, panicați și nu ne venea să credem ce situație trăim”, povestea, printre lacrimi, Georgiana Lobonț.