Radio Simplu

A impresionat pana la lacrimi juriul

A impresionat pana la lacrimi juriul – O poveste trista si o voce de exceptie la X Factor.

Pentru cei care nu stiu in ce consta acest concurs: X Factor este varianta romaneasca a show-ului originar din Marea Britanie.

Este un show de talente muzicale cu participanti cantareti de muzica pop alesi din auditiile publice.

Premiul consta în 200.000 euro.

Fiecare persoana din juriu, va primi cate o grupa aleatorie de participanti, iar acestia vor trebui sa reduca la doar un participant grupele lor, acela cu cel mai mare talent muzical.

Astfel, rezumându-se la 3 concurenti, castigatorul va fi selectat de telespectatori prin televoting.

Horia Brenciu, juratul care a câștigat cel de-al șaptelea sezon alături de Jeremy Ragsdale, e de părere că fiecare tânăr care își dorește să devină artist trebuie, în primul rând, să fie foarte determinat.

”A te înscrie la X Factor nu înseamnă neapărat o carieră, dar e cu siguranță un pas, un imbold în viața oricărui concurent aspirant la celebritate.

Depinde numai de el însă să asculte, să lase orgoliul la o parte și să se facă luntre și punte pentru a merge mai departe în muzică. E ușor să intri, greu e să te menții”, e de părere juratul ”X Factor”.

Colegul său, Carla’s Dreams este și el de acord cu Horia Brenciu.

”Este evident că X Factor are toate calitățile unei rampe extraordinar de bune de lansare, dar pe lângă asta, este nevoie de un șir de calități aparent auxiliare, dar critic importante!”, a declarat și Carla’s Dreams.

Ștefan Bănică spune că acesta ar putea fi un moment pe care concurenții să îl păstreze în memorie, dar și în suflet, o viață întreagă.

”Acest concurs poate reprezenta o trambulină de lansare în viitoarea lor carieră, pot transforma participarea lor la concurs într-un moment unic și frumos, pe care să-l țină minte toată viața!”, îi încurajează Ștefan Bănică pe viitorii concurenți.

Frumoasa jurată Delia e convinsă că un succes pe scena ”X Factor” e mai mult decât a păși cu dreptul în muzică:

”E un pas important! Să participi la X Factor e ca și cum ți-ai începe cariera cu un hit!”.