Radio Simplu

A crezut că poate scăpa basma curată după ce a fost protagonistul unui accident rutier, dar s-a demascat singur

Un șofer din Huși a crezut că poate scăpa basma curată după ce a fost protagonistul unui accident rutier. Acesta a fugit de la locul accidentului și a întocmit un plan pentru a păcăli autoritățile. Însă, alcoolul a dat totul peste cap, iar bărbatul s-a demascat singur.

Un bărbat din Huși a urcat la volan sub influența băuturilor alcoolice, nu a durat mult și acesta a provocat un accident rutier. Cu puțin înainte de ora 9:00, pe strada Florilor din municipiul Huși s-a produs un accident rutier cu o victimă. Șoferul unei mașini înmatriculate în Marea Britanie a acroșat un pieton angajat în traversarea străzii. S-a petrecut anul trecut, dar intamplarea merita povestita.

După accident, șoferul a fugi de la locul faptei, însă s-a întors peste 20 de minute, în calitate de pieton. Acesta a vrut să afle ce s-a întâmplat cu bărbatul pe care l-a accidentat. Crezând că nimeni nu îl va bănui, bărbatul s-a apropiat de locul accidentului, la care se aflau deja oamenii legii. Planul părea perfect, însă șoferul s-a dat singur de gol.

Acesta a atras atenția, iar oamenii legii i-au pus fiola și au constatat că are o alcoolemie de 0,81 mg/l alcool pur în aerul expirat. Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore și urmează să se stabilească condițiile în care a avut loc accidentul. Persoana vătămată a suferit leziuni care necesită 1 – 2 zile de îngrijiri medicale

„Pe 7 octombrie a.c., la ora 8:40, Poliția Municipiului Huși a fost sesizată cu privire la producerea unui eveniment rutier, pe strada Florilor din municipiul Huși, județul Vaslui. În urma cercetărilor efectuate, polițiștii hușeni au stabilit că în aceeași dimineață, anterior apelului la 112, un pieton angajat în traversarea părții carosabile, bărbat în vârstă de 40 de ani, din municipiul Huși, ar fi fost acroșat de către un autoturism înmatriculat în Marea Britanie. Persoana aflată la volanul autoturismului implicat în evenimentul rutier, un bărbat în vârstă de 35 de ani, din municipiul Huși, a părăsit locul accidentului fără încuviințarea polițiștilor, revenind, în calitate de pieton, la locul de producere, după aproximativ 20 de minute. Întrucât acesta emana halenă alcoolică, a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultând o valoare de 0.81 mg/l alcool pur în aerul expirat. Ulterior, bărbatul a fost condus la Spitalul Municipal Huși, în vederea recoltării de probe biologice, pentru stabilirea alcoolemiei. Persoana vătămată a suferit leziuni ce necesită 1-2 zile de îngrijiri medicale pentru vindecare”, au comunicat reprezentații IPJ Vaslui.