Radio Simplu

„Suntem din nou impreuna!” Maria Constantin a facut anuntul! Si… a postat prima imagine cu barbatul! Il stie toata Romania

GALERIE FOTO (2)

Maria Constantin, în vârstă de 32 de ani, a ajuns celebră după căsătoria cu răposatul Marcel Toader. După ce şi-au spus adio, blonda s-a retras din lumina reflectoarelor şi s-a axat foarte mult pe cariera ei muzicală. Însă, acum a luat pe toată lumea prin surprindere.

Deşi ea are un iubit acasă, iar el o soţie superbă, iată că Maria Constantin s-a fotografiat, cu zâmbetul pe buze, alături de faimosul „Axinte”.

Pe numele său real, Florin Petrecu, apare alături de frumoasa blonda, într-o ipostază extrem de plăcută. Cei doi s-au întâlnit la un local de fiţe, unde avea loc un eveniment şi nu au ezitat deloc să imortalizeze momentul.

Îmbrăcaţi la patru ace, cu zâmbetul la purtător, Maria Constantin şi Florin Petrescu alături de un alt prieten s-au lăsat fotografiaţi, iar imaginea a fost urcată chiar de blondina pe contul său de Instagram .

În scurt timp, aşa cum era de aşteptat, fanii au reacţionat. Like-urile şi comentariile nu au fost deloc puţine. Internuţii i-au felicitat şi i-au complimentat pe cei doi în cele mai frumoase moduri posibile.

Însă, ceea ce a stârnit curiozitatea tuturor este chiar descrierea pe care Maria Constantin a ales să o adauge în dreptul fotografiei cu „Axinte”.

„N-a trecut o săptămână. Suntem din nou împreună”, a fost mesajul artistei.

Nu ştim încă la ce se referă frumoasa blondă, cert este că a pus pe toată lumea pe jar. Mulţi se întreabă dacă este vorba despre ceva profesional sau lucrurile iau o întorsătură neaşteptată între cei doi.

Maria Constantin se iubeşte acum cu Dacian Varga
Pentru că a stat departe de ochii curioşilor de la divorţul cu scandal, în care a jucat rolul principal, nimeni nu a mai ştiut nimic despre viaţa vedetei, până au apărut primele zvonuri despre o presupusă relaţie cu Dacian Varga.

Cei doi trăiesc o poveste de dragoste de ceva vreme, însă îşi ţin relaţia departe de ochii curioşilor, iar până în acest moment nici nu au făcut vreun anunţ public despre ceea ce se petrece între ei.