Radio Simplu

2 ingrediente pot opri căderea părului

Pentru foarte multe femei contează cum arată părul lor și au multă grijă de el în mod constant.

Dar în momentul în care acesta nu mai arată la fel de sănătos și chiar mai mult, cade din abundență, ele se îngrijorează ca ar putea să facă o chelie care să le strice din aspectul general.

Din fericire, pentru aceste situații există mai multe variante. Iar astăzi îți vom prezenta o metodă simplă și ieftină cu ajutorul căreia poți să scapi de această problem destul de gravă.

Va fi nevoie să prepare un amestec din plante naturale pe care să îl folosești ca să îți ajuți părul să crească frumos și să fie ferit de orice probleme.

Vei avea nevoie de 3 linguri cu flori de mușețel măcinate, de 3 linguri cu Frunze de dafin măcinate și de 100 de mililitri de apă.

Fierbe apa simplă și toarn-o peste florile măcinate și amestecate. După aceea, filtrează această compoziție.

Spală-te pe cap și insist mai ales la rădăcinile firelor de păr. Nu te clăti după aceea. Repetă acest procedeu de vreo 2 ori pe săptămână.

După acest tratament, părul tău nu va mai cădea și în plus el va fi mult mai sănătos și chiar mai strălucitor.

Peste o perioadă el va fi de asemenea și mai des, mai puternic. Datorită acestui amestec foarte simplu, vei uita că ai avut vreodată această problem cu căderea abundentă a părului.

Dar această metodă nu este singura la care poți să apelezi pentru problemele pe care le are de obicei părul.

Indiferent de particularitățile părului tău poți să mai folosești o mască făcută din drojdie,

Cu ajutorul ei vei reuși să scapi de mătreață, firele de păr care sunt deteriorate se vor însănătoși.

Și în general, părul va deveni mai strălucitor și mai mătăsos, mai catifelat, cu mai mult volum.

Nici măcar nu va fi nevoie să apelezi la metodele de tratare chimică a părului. În plus ele nu dau rezultate bune decât pe un termen destul de scurt.

Pentru a obține această mască vei avea nevoie de o linguriță de miere pe care să o dizolvi într-o lingură cu lapte cald.

După aceea, adaugă în această compoziție 20 de grame de drojdie proaspătă. LAsă compoziția să stea la fermentat într-un loc mai călduros pentru aproximativ 20 de minute.

Adaugă după acea perioadă un gălbenuș de ou crud și amestecă foarte bine aceste ingrediente până când vei obține o compoziție foarte omogenă.

Aplică această mască pe părul curat, după aceea înfășoară-l cu o folie alimentară și apoi cu un prosop.

Lasă această mască pe păr să acționeze o oră și după aceea clătește-te cu foarte multă apă. Poți să folosești doar un pic de balsam la final.

Poți folosi această mască doar o singură data pe săptămână, de aproximativ 10 ori consecutive. Dar după aceea ai neapărată nevoie de o pauză, dacă vrei să reiei tratamentul.

Dacă părul tău este excesiv de fragil, folosește această mască de 2 ori pe săptămână pentru aproximativ 6 sau 8 săptămâni.