Radio Simplu

9 greșeli vestimentare care pun bărbații pe fugă

GALERIE FOTO (12)

Într-o lume în care hainele produse în masă sunt un lucru perfect normal, iar originalitatea devine din ce în ce mai rară, stilul vestimentar începe să devină doar un exemplu copiat la scară largă. Stilul vestimentar personal trebuie să ne reprezinte în totalitate, dar și să ne ajute să facem o impresie bună încă de la prima apariție.

De cele mai multe ori, nu ne alcătuim ținuta doar pentru noi, ci și dorind să îi impresionăm pe cei din jur. Totuși, multe femei ajung să cadă în extreme și să își aleagă ținute nepotrivite, care pun bărbații pe fugă.

Tocmai din acest motiv ar trebui să știe ce anume urăsc bărbații cel mai mult și să evite aceste greșeli vestimentare. Ești curioasă care sunt acestea? Află în galeria de mai jos!

Alegeri proaste în materie de culori
Combinarea culorilor poate fi destul de dificilă. Atunci când te gândești că riști cu un anumit outfit îndrăzneț, este mai indicat să nu îl îmbraci.

Bărbații urăsc îndeosebi nuanțele neon și din acest motiv ar trebui să alegi culori versatile: nude, bleumarin, alb, verde măsliniu, gri deschis sau gri închis, la care dă adaugi gradual ceva diferit. Evită ținutele din 4 culori puternice diferite!

Haine șifonate
Dacă vei merge pe premisa că „nu se va vedea oricum”, fii sigură că acest lucru nu se va întâmpla. O femeie care iese din casă cu haine necălcate este percepută ca fiind neîngrijită atât de femei, cât și de bărbați.

Rezervă-ți câteva minute pentru a-ți călca hainele sau evită să porți hainele șifonate dacă nu ai timp să le calci.

Haine prea mici
Una dintre cele mai mari probleme ale femeilor este că mereu se văd mai slabe sau mai mici decât sunt. De aceea, refuză să creadă că au o mărime mult mai mare și o aleg întotdeauna pe cea mică.

Cei din jur pot observa când bluza îți este prea strâmtă sau când fusta stă să pocnească pe tine. De aceea, fii sinceră cu tine și alege doar haine care îți vin.

Bluze supradimensionate
Indiferent de poveștile pe care le-ai auzit, tricourile și hanoracele supradimensionate purtate cu blugi nu vor impresiona niciodată niciun bărbat. Femeile care se îmbracă astfel sunt văzute de către bărbați ca niște femei neglijente, care nu pun un accent prea mare pe modul în care se îmbracă.

Decolteu adânc
Decolteul exagerat este un mare „NU” atunci când vine vorba de aparițiile publice. Așa cum spuneam, expunerea corpului în acest mod va fi percepută întotdeauna ca un lucru ostentativ. Bărbații adevărați nu apreciază astfel de femei, ci pe cele care reușesc să le stârnească curiozitatea prin alte calități.

Tot ce seamănă cu pijamalele
Niciun bărbat nu își dorește alături o femeie care arată ca și cum abia s-ar fi trezit. Pe lângă tricourile supradimensionate, trebuie să mai adăugăm și salopetele largi și sleep dress, două articole de îmbrăcăminte care îi duc pe reprezentanții masculini cu gândul la somn.

Outfituri adolescentine
Niciun bărbat nu vrea să aibă lângă el o puștoaică. Dacă ai trecut de mult de vârsta adolescenței și tu încă de mai îmbraci ca în liceu, fii sigură că nimeni nu te va lăuda pentru alegerile tale în materie de îmbrăcăminte.

Sacou supradimensionat
Deși suntem înnebunite după astfel de sacouri, se pare că bărbații le percep ca pe niște articole masculine, pe care o femeie nu trebuie să le îmbrace. Niciun bărbat nu își dorește să aibă alături o astfel de femeie. Dacă vrei să îi impresionezi cu adevărat, alege sacouri feminine și elegante!

Prea multe haine trendy
Uneori, ce e prea mult, strică. Deși este bine să te mai inspiri din când în când din ultimele tendințe în alcătuirea ținutelor tale, tot acest efort poate să fie în zadar. Bărbații apreciază, mai degrabă, stilul clasic și un outfit alcătuit cu mult bun-gust. Un outfit „aglomerat” cu tot felul de elemente în tendințe nu îi va stârni deloc interesul.