Radio Simplu

9 adevăruri pe care doar persoanele căsătorite le vor înțelege

GALERIE FOTO (4)

Căsătoria este o călătorie care se face în doi și poate dura de obicei, o mulțime de ani la rând.

De multe ori, nu îți iese totul atât de perfect precum îți imaginai și nu ajungi să-ți cunoști cu adevărat partenerul sau partenera prea curând. Iată 9 lucruri prin care trece orice cuplu de căsătoriți:

 

 

1. Partenerul sau partenera ta e singura persoană care te va vedea în cea mai jalnică stare și totuși va rămâne altături de tine și în dimineața următoare. Veți trece împreună prin febră, crampe, vomă, diaree sau alte stări în care arăți jalnic, iar dragostea voastreă va rămâne la fel de mare ca la început.

 

2. Nici tu nici soțul tău nu faceți mereu lucrurile potrivite pentru fiecare. Chiar dacă sunteți căsătoriți de mulți ani de zile, încă nu știți cu ce sos îi place fiecăruia să mănânce hamburgerul, iar soțul tău îți ia mereu trandafiri roșii deși ție îți plac cei albi.

 

3. Căsnicia, la fel ca majoritatea lucrurilor din viață, nu e deloc simplă. E nevoie de foarte multă perseverență, dăruire și pasiune. Viața face ca punerea în aplicare a celor trei să fie de multe ori, extrem de dificilă.

 

4. Nu apreciezi lucrurile la adevărata lor valoare. Unii parteneri recunosc că nu-și arată recunoștința față de soț sau soție așa cum ar merita și nu-i tratează la fel ca pe alți membri ai familiei sau chiar colegi de serviciu.

 

5. Atingerile sunt foarte importante chiar dacă e vorba numai să vă țineți de mână, o mângâiere pe cap sau un masaj la picioare. Toate aceste gesturi apropie partenerii și vă ajută să aveți mici momente plăcute doar pentru voi.

 

6. Încerci ca viața voastră să fie romantică chiar dacă împrejurările nu sunt prielnice. Se întâmplă ca mașina să rămână fără benzină pe drum, toaleta să se inunde sau factura la electricitate e prea mare. e important să știi cum să întreții romantismul, cu un sărut rapid pe obraz sau un bilețel romantic lăsat pe bancheta din spate a mașinii.

 

7. E fundamental ca să fiți o echipă unită. Pentru o căsnicie reușită e nevoie de două persoane care trebuie să muncească împreună pentru a o face să meargă. Dacă nu există un echilibru în nivelul de implicare al partenerilor în relație, apar probleme.

 

8. Respectul este extrem de important într-o relație. Învățați să respectați asemănările și deosebirile dintre voi. Respectați momentele în care fiecare dintre voi are nevoie să petreacă timp singur și respectați dorințele și nevoile fiecăruia.

 

9. Râdeți împreună. Probabil nu va rezolva problemele, dar vă va ajuta să priviți lucrurile dintr-o altă perspectivă. Dacă așteptați la doctor și v-ați plictisit, alegeți să urmăriți împreună un filmuleț haios împreună și râdeți. Profitați de momentele petrecute împreună pentru a vă relaxa.