Radio Simplu

6 dovezi că ai alături un bărbat imatur 

1. Rămâne alături de tine atât la bine, cât şi la rău

Dacă partenerul tău nu e suficient de matur ca să înfrunte greutăţile alături de tine atunci va fugi de responsabilităţi asemenea unui copil mic. Dacă te lasă vorbind singură sau se desparte de tine atunci când aveţi o problemă minoră atunci e clar că ai de-a face cu un adolescent întârziat.

2. Pentru el e important ceea ce urmează pentru voi doi

Dacă partenerul tău nu are nicio treabă cu trecutul sau cu viitorul său sau împreună cu tine atunci e clar că nu a atins încă vârsta emoţională a maturităţii. Dacă dă banii pe nimicuri şi amână mereu discuţiile cu tine despre viitorul tău împreună atunci e clar că nu ai ce căuta cu un bărbat care se mai crede încă copil.

3. Bărbaţii maturi nu te scot din minţi cu gelozia lor

Atunci când o persoană nu este sigură de sine şi are propriile probleme de conştiinţă cu siguranţă nu va face altceva decât să-şi controleze mereu perechea sau să facă crize de gelozie ori de câte ori se iveşte şansa.

4. Un bărbat suficient de matur te consideră pe tine mai importantă decât amicii săi

Atunci când începi o relaţie persoana cu care şeti devine o prioritate pentru tine. Dacă partenerul tău ţine cont doar de părerea prietenilor lui când vine vorba de relaţia voastră şi petrece mult mai mult timp alături de ei decât în compania ta, atunci e mai bine să-ţi găseşti pe altcineva.

5. Bărbatul matur şi serios nu are nevoie să demonstreze că e puternic

Dacă un bărbat te iubeşte şi te-a ales nu se va da niciodată mare cu asta şi nici nu va face lucruri exagerate prin care se arate cât de grozav este. Dacă vorbeşte cu alţii despre ceea ce faceţi voi în privat atunci e semn de lipsă de respect şi chiar de absenţă a iubirii faţă de tine.

6. Pentru un bărbat matur, partenera sa este sufletul său pereche, nu menajera

Dacă partenerul tău ţi se adresează doar pentru a-ţi cere lucruri şi pentru a te întreba dacă ai gătit şi ai făcut curat, atunci clar există o problemă. Nu-l lăsa niciodată să se bazeze pe tine chiar şi pentru cea mai minoră activitate, atunci clar e imatur.