Radio Simplu

5 vedete ai căror părinți au fost cândva populari

De la cine își moștenesc talentul vedetele? Desigur, de la părinți! După cum s-a dovedit, familiile de staruri de la Hollywood sunt mult mai multe decât ne-am fi gândit, doar că nu toate vedetele vorbesc despre asta.

Am analizat puțin situația și am ajuns la concluzia că unele dintre vedetele noastre preferate provin din familii foarte cunoscute la un moment dat.

Nena von Schlebrügge – mama Umei Thurman

Puțini știu, dar mama actriței a fost odată un model foarte renumit și căutat. Nena s-a născut într-o familie de aristocrați și chiar a primit titlul de baroneasă. La sfârșitul anilor 1950, fata s-a mutat la Londra, iar propunerile de colaborare au venit la ea una câte una: filmari pentru coperțile revistei Vogue și alte reviste de modă, numeroase fotografii în publicitate.

Se spune că Nena a devenit chiar muza lui Salvador Dali.

Blythe Danner mama – lui Gwyneth Paltrow

Cariera actriței Danner-Paltrow a început cu roluri în teatru și apoi a început să apară la televizor: în anii 1970-1980, a apărut în emisiuni TV, dintre care cea mai faimoasă a fost „Colombo”.

Ea a jucat, de asemenea, în filmul lui Woody Allen „The Other Woman”, iar spectatorii moderni își amintesc despre ea, probabil, pentru rolul ei în filmul „Meet the Fockers” și „Meet the Parents”. Acum, ea are 76 de ani, actrita apare încă în părți în filme și emisiuni TV.

Jon Voight – tatăl Angelinei Jolie

Tatăl Angelinei Jolie, un faimos actor de la Hollywood, John Voight, nu are mai puține premii decât fiica sa: Oscarul, Globul de Aur și BAFTA. Vârful carierei sale a venit în anii 1970-1980: el a jucat în filme precum „Midnight Cowboy”, „Returning Home”, „Fight” și multe altele.

Una dintre ultimele lucrări ale lui Vojta a fost rolul în filmul „Ființele fantastice și unde trăiesc”, unde a jucat rolul lui Henry Shaw, senior.

Ingrid Bergman – mama Isabellei Rossellini

Isabella Rossellini nu este doar o actriță faimoasă, un model si fosta soție a lui Martin Scorsese, ci si fiica unor oameni foarte celebri din lumea cinematografică: actrita suedeza Ingrid Bergman si regizorul italian, Roberto Rossellini.

Una dintre cele mai bune lucrări ale lui Ingrid a fost rolul în filmul „Casablanca”, actrița a fost premiată de trei ori cu Oscar și a fost la un moment dat una dintre cele mai de succes actrițe și un simbol în lumea filmului.

Keith Allen – tatăl lui Lily Allen

Mulți fani Game of Thrones știu cu siguranță că actorul Alfie Allen, care a jucat rolul lui Theon Greyjoy în serial, este de fapt fratele cântăreței Lily Allen. Se pare că întreaga familie Allen este într-o măsură legată cu lumea cinematografiei: tatăl lor, Keith Allen, este destul de faimos în Marea Britanie ca actor, gazdă TV, muzician și comedian.

De exemplu, el a jucat în filmul „On the Needle” în 1996 și a jucat într-un număr mare de serii de televiziune. Keith nu și-a terminat cariera în actorie: din lucrările sale recente se pot observa roluri în filmele „Eddie” „Vulturul” și „Kingsman: Inelul de Aur”.

Loading...