Radio Simplu

10 vedete care au mai mulți copii despre care puțină lume știe

Toți suntem obișnuiți să vedem celebrități în acele imagini care au fost inventate pentru milioane de fani. Dar, în spatele ușilor închise, în casele lor, chiar și cele mai cunoscute celebrități devin oameni obișnuiți. Unii dintre aceștia preferă să se culce pe canapea, să urmărească filme, iar cineva se dedică creșterii copiilor.

Reese Witherspoon

Reese Witherspoon s-a căsătorit de două ori. O dată cu actorul Ryan Phillippe, și a avut 2 copii de pe urma acelei legături – fiica Ava Elizabeth și fiul Deacon. Acum, actrița este căsătorită cu agentul de căutare de locuri de muncă Jim Tot, și cuplul are un copil – un băiat pe nume Tennessee James.

Chris Hemsworth și Elsa Pataky

Actorul australian și modelul spaniol au de asemenea 3 copii: fiica de 7 ani, India Rose și fiii în vârstă de 5 ani – gemenii Tristan și Sasha.

Heidi Klum este mama a patru copii

Primei fiice Heidi Klum i-a dat naștere pe când era cu omul de afaceri italian Flavio Briatore. În 2009, fata a fost adoptată oficial de cântăreața Silom – al doilea soț al supermodelului. Sila și Heidi Klum au 3 copii în comun.

Nicole Kidman

Nicole Kidman și Tom Cruise, cu care actrița a fost căsătorită timp de 11 ani, au adoptat 2 copii – fiica Isabella Jane și fiul Connor Anthony. În 2005, Nicole Kidman s-a căsătorit cu cântărețul de origine australiană Keith Urban. Cuplul are 2 fete;

Cea mai mică fiică a celebrităților a fost născută de o mamă surogat, dar ea este fiica biologică a lui Kidman și Urban.

Meryl Streep are 4 copii

Actrița și sculptorul Don Gammer au 4 copii: cel mai mare fiu va face 40 de ani în 2019, iar cea mai tânără fiică este acum în vârstă de 28 de ani. Meryl Streep este nașa uneia dintre fiicele actritei Carrie Fisher, Billy Lourdes.

Matt Damon și Luciana Barroso

Actorul american Matt Damon și fosta chelneriță Luciana Barroso au 4 fiice. Cea mai mare fată s-a născut în 2006, iar cea mai mică- în 2010. Este demn de remarcat faptul că Luciana are o fiică de 20 de ani, Alexia, de la prima căsătorie.

Donald Trump are 5 copii

Actualul președinte al Statelor Unite este tatăl multor copii. Donald Trump și fostul model Ivana Zelnichkova au 3 copii: Donald Jr., Ivanka și Erik. Omul de afaceri are o fiica Tiffany de la actrita americana Marla Maples.

Cel mai mic copil al miliardarului este Barron de 13 ani, care s-a născut din căsătoria cu Melania Trump.

Bruce Willis este tatăl a 5 fete

În 2009, Bruce Willis s-a căsătorit cu modelul Emme Heming. În urma căsătoriei, cuplul are 2 fiice – Maybel și Evelyn. Copiii comuni au Bruce Willis și actrița Demi Moore – 3 fiice. Cea mai mare dintre ele este Rumer, 31 de ani.

Jean Reno are 6 copii

Actorul francez Jean Reno este tatăl multor copii. Are 2 copii din prima căsătorie, cea mai mare fiică, Sandra, are 41 de ani. Alți 2 copii are din a doua căsătorie cu modelul polonez Natalia Dyshkevich și 2 copii din a treia căsătorie. Cel mai mic copil al lui Jean Reno – Dean are 8 ani.

Mike Tyson are 7 copii

Cel mai faimos boxer este tatăl unei familii numeroase – Mike Tyson are 7 copii. Cei mai mari copii ai sportivului în 2020 vor avea vârsta de 30 de ani, iar cel mai mic copil are acum 8 ani.