Radio Simplu

5 Semne ca relatia dvs nu are niciun viitor

Este destul de ușor să observi o relație care nu merge in directia potrivuta, o relatie deteriorată. Este mai bine să renunți la o relație dacă îți provoaca mai multă durere decât confort. Ar putea fi o decizie foarte dificilă dar intr-un final totul merită nu numai pentru dvs., ci și pentru partenerul dvs.

Există anumite lucruri fara de care o relație nu poate funcționa. Este relația dvs. sortita esecului? Priviti urmatoarele aspecte:

1.Lipsa de empatie

O relație nu se referă doar la convietuirea impreuna doar în vremurile bune. Cu toții ne confruntăm cu diferite stresuri și probleme în fiecare zi. Avem zile grele la lucru, uneori trecem prin probleme majore de sănătate sau financiare.

Un partener bun va empatiza cu tine, va încerca să te ajute să-ți rezolvi problemele, în loc să te irite sau să te dea la o parte. Dacă partenerul dvs. refuză să vă ofere sprijin în perioadele dificile, si sta mai retras cand vine vorba de astfel de sprijin, acesta este unul dintre cei mai mari indicatori că relația dvs. nu va funcționa în viitor.

2.Când te simți singură într-o relație

Este bine să te simți singură atunci când ești singură, dar dacă te simți încă singură atunci când ești într-o relație, înseamnă că ceva total gresit. Semne de urmărit pentru:
Când doriți să discutați cu partenerul dvs., acesta nu este disponibil. Partenerul tău nu este langa tine să te înveselească după ce ai avut o zi grea.

Când începeți să vă simțiți copleșitor de singură și simțiți că nevoile dvs. emoționale nu sunt îndeplinite de partenerul dvs. Aceste semne indică faptul că ați terminat cu relația; și tu și partenerul tău nu ai niciun viitor împreună.

3.Nu sunteti amandoi pe aceeasi lungime de unda

Veți întâlni probleme atunci când dvs. și partenerul dvs. nu sunteți pe aceeasi pagina (sincronizarea), de exemplu, partenerul dvs. dorește să călătorească și să exploreze lumea, dar cu disperare dvs doriți să vă căsătoriți și să vă așezați.

Dacă aveți conflicte și nu sunteți de cele mai multe ori pe aceeași lungime de unda, este timpul să vă așezați si sa aveti o discuție despre viitorul dvs. Este in regula dacă interesele dvs. diferă unul fata de celalalt pentru ca asa veti realiza mult mai usor ca nu sunteti in aceeasi barca si e mai bine sa o luati pe drumuri diferite.

4.Lipsa increderii in relatie

Încrederea este cel mai important aspect al unei relații. Dacă nu puteți avea încredere în partenerul dvs.si stati si verificați întotdeauna apelurile telefonice și mesajele dvs. și întotdeauna suspectați că persoana vă inseala, atunci trebuie să vă întrebați ce faceți cu persoana respectivă?

Chiar dacă alegeți să rămâneți într-o relație și încercați să mergeti inainte in ciuda tuturor incertitudinor, este inutil, dacă nu puteti avea incredere unul in celalalt.

5.Când motivația de a lucra la relație a dispărut

Când tu și partenerul tău nu vreti sa va rezolvati diferențele, atunci poate că e timpul să va spuneti la revedere. Nu poți pune viața într-o relație care e demult terminată. Scânteia a dispărut și de fapt te temi de timpul pe care trebuie să-l petreci cu partenerul tău.

Unii oameni se tem de încheierea unei relații, deoarece se simt vinovați să rănească sentimentele celeilalte persoane sau se tem că vor ajunge singuri. Dar un mic sfat: sa ramai intr-o relatie si sa te simti singura e mult mai trist decat sa fii singura.