Radio Simplu

5 motive pentru care femeia devine tot mai frumoasa odata cu varsta

La fel ca si fericirea, frumusetea vine la cei, care stiu sa traiasca. Pur si simplu sa se relaxeze si sa traiasca, fara sa numere zilele si ridurile, pe care acestea le aduc. Acum cativa ani, sociologii britanici au realizat un sondaj interesant. Ei au intrebat barbatii si femeile despre componentele frumusetii feminine. Vei fi surprins sa afli, dar 70% din barbati au raspuns ca principala calitate la care atrag atentie mai intai de toate la o femeie este increderea in sine. Anume asta o face pe femeie atragatoare si dorita. Increderea in sine vine odata cu varsta, nu-i asa? Atunci cand uiti de complexe, nu mai ai acnee, nu mai plangi in baie. Atunci cand te accepti asa cum esti si te simti confortabil si fericita.

47% din barbati au spus, ca pentru ei conteaza mai mult de toate ca femeia sa aiba simt al stilului. Dar cand apare stilul la femeie? Atunci cand ne dam seama ca acest pulover ne face sa aratam mai grasa, acesti pantaloni nu se potrivesc deloc aici, adica tot odata cu varsta si experienta.

1.Frumusetea vine dupa nasterea primului copil.

Femeia incepe sa straluceasca din interior. E greu de explicat, dar ea parca isi descopera puterea secreta, cunoscuta numai de ea. Aceasta stralucire o face atragatoare. Si daca inca nu ai dat nastere unui copil, atunci totul este inca inainte. Vei cunoaste si tu aceasta putere.

2.Frumusetea vine dupa o dezamagire puternica.

Te-am uimit? M-am gandit mult la asta. Femeile, care trec printr-o criza serioasa, revenindu-si devin mai profunde, mai intelepte, mai puternice si mai rezistente. Ele inceteaza sa fie infantile, fapt ce adesea ii sperie pe barbati in noi. Femeile cu experienta intotdeauna arata misterios. Iti doresti sa le cunosti, sa le descoperi taina.3.Frumusetea vine atunci cand intalnesti barbatul tau.

Atunci cand femeia este iubita, ea devine increzatoare. Ea stie ca place barbatului care ii merita atentia. Ea este fericita, deci si frumoasa. Barbatii potriviti ne ajuta sa ne eliberam din cocon. Alaturi de barbatul iubitor si grijuliu femeia devine intotdeauna mai frumoasa.

4.Frumusetea vine atunci cand femeia incepe sa se iubeasca.

Anume sa se iubeasca. Nu sa se rasfete, nu sa se justifice, nu sa se planga. Nu este simplu deloc. Fetele tinere nu sunt in stare sa o faca cu adevarat. Aceasta abilitate vine odata cu varsta. Probabil, este principala cunoastere din viata unei femei. Asta se invata. Inveti sa te asculti pe sine, sa iti demonstrezi avantajele si sa nu te condamni pentru neajunsuri. Puterea dragostei de sine este individuala, dar foarte necesara pentru fiecare dintre noi. Fara de ea niciodata nu vom putea sa fim fericite.

5.Frumusetea vine atunci cand femeia devine calma.

Priveste fotografiile actritei Monica Bellucci. Cat este de calma si chibzuita aceasta femeie. Sa o tot admiri! Frumusetea nu iubeste isterie. Este bine, ca le traim in tinerete. Este bine, ca odata cu anii ne putem in sfarsit controla emotiile. Femeile calme, echilibrate arata intotdeauna avantajos. Ele atrag intotdeauna priviri si admiratie.

Femei, iubiti-va! Sunteti minunate la orice varsta. Iubiti-va cu fiecare an tot mai mult. Fiti calme si fericite. Si nu uitati, varsta este doar o cifra.