Radio Simplu

4 semne mai greu de observat că nimeni nu te suportă. La ce să fii atent

Oamenii vor să fie pe placul celorlalți, dar nu întotdeauna le iese. Vezi cum îți dai seama că ceilalți nu te plac. Nu te invită nimeni nicăieri Când oamenii te plac, caută compania ta și te invită să iei parte la activitățile pe care le organizează.

Dacă, însă, ceilalți te sună doar ca să îți dea sarcini sau să te roage câte ceva, e un semn că nu prea ești pe placul lor. Oamenii fac poze cu tine, dar le postează doar pe cele fără tine Oamenii își fac selfie-uri sau poze ca să le posteze undeva și să le arate celorlalți ce prieteni buni au sau în ce locuri interesante ies.

Dacă, însă, prietenii sau colegii tăi fac poze cu tine, dar nu postează niciuna sau te decupează, ar trebui să încerci să îți dai seama de ce nu te plac. Oamenii fac glume pe seama ta Nu este indicat să fii genul de persoană care nu suportă glumele pe seama sa, dar nici nu permite să se exagereze.

Dacă ești mereu subiectul unor glume deplasate, care te rănesc, ar trebui să îți schimbi cercul de prieteni. Oamenii care te respectă nu te pun în situații neplăcute.

Oamenii râd de câte ori spui ceva Dacă spui ceva ce nu ți se pare tocmai amuzant, iar oamenii încep să râdă, e clar că se discută pe la spatele tău și nu prea ești luat în serios.