Radio Simplu

10 lucruri care dau de gol o femeie infidela

In 2012, sondajul askmen.com a aratat ca 30% dintre femei si-ar insela iubitul daca ar sti ca acesta nu va afla niciodata. Asta inseamna ca in ciuda credintei ca barbatii insala mai mult ca femeile, nici doamnele nu stau deloc rau la capitolul aventuri. Dar se prefac oare atat de bine? Iata 10 semne care dau de gol o femeie aventuriera:

Se indeparteaza de familia/prietenii lui

Daca o femeie incepe sa inventeze scuze peste noapte, pentru a lipsi de la intalnirile in familie sau cu prietenii, asta inseamna ca are ceva de ascuns. De multe ori, o femeie va evita sa se intalneasca cu persoanele dragi iubitului din rusine, simtind ca il tradeaza atat pe el, cat si pe ei, care o cred inocenta.

Gaseste intotdeauna motiv de cearta

Nu isi mai trateaza iubitul cu respect, nu il mai apreciaza pentru ajutorul care i-l da, ci ii vede fiecare defect si il critica fara incetare. Acesta este un semn ca si-a gasit pe altcineva si incearca sa se simta mai putin vinovata justificandu-si tradarea prin comportamentul lui gresit.

Are un prieten misterios

Aparitia unui nou „amic” in peisaj este unul din cele mai clare semne ca o femeie are o aventura. Poate fi vorba de un coleg de munca cu care se intelege foarte bine si iese in oras, dar pe care nu vrea sa il prezinte iubitului si despre care nu vorbeste niciodata acasa.

Are o atitudine defensiva

Daca inainte raspundea lejer la orice intrebare i se punea, acum evita intrebarile, schimba subiectul sau intra in defensiva. Cand este intrebata de partener unde a fost pana la ora asta, ii rva aspunde sec: „Ma iei la interogatoriu? Sunt la politie?!”

Amana intalniri ca sa se vada cu el

O femeie va fi atat de absorbita de noua ei relatie, incat nu va mai tine cont de aranjamentele anterioare. Va inventa tot felul de scuze pentru a evita sa se intalneasca cu prietenul ei..

E mult mai atenta cu infatisarea sa si se imbraca in haine sexy

Dupa cateva luni de la inceputul relatiei, o femeie devine confortabila cu cel de langa ea si isi iarta micile scapari – lipsa machiajului intr-o zi, parul dezordonat in alta, iesiri in haine de casa… Daca, aproape peste noapte, ea incepe sa isi reia vechile obiceiuri, pune din nou accent pe tinuta, machiaj, ba chiar isi alege haine foarte sexy de fiecare data cand iese in oras, e foarte posibil sa aiba un amant pe care incearca sa il impresioneze.

Eu, nu „noi

Daca inainte isi facea toate planurile in cuplu, acum arata o independenta iesita din comun. Nu mai exista „noi”, ci eu. Face tot posibilul sa aiba activitati de femeie singura, nu cuplata si nu mai cere ajutorul sau parerea iubitului.

Isi schimba programul asa cum vrea ea, fara sa anunte

E foarte probabil ca o femeie sa insele atunci cand ascunde planurile ei de peste zi si aranjeaza calatorii departe de iubit, ca „sarcina de munca”.

Isi trateaza iubitul cu indiferenta

Nu il lauda, nici nu il critica, ci pur si simplu il trateaza ca pe un nimeni. Face cateva remarci dar sta la distanta si nu ii mai pasa de nimic din ceea ce il pasioneaza pe cel de langa ea.