Radio Simplu

Zodiile preferate ale astrelor, în anul viitor!

Pentru ce zodii este favorabil contextul astral al anului 2019 si pentru ce zodii este mai putin favorabil, aflati in randurile urmatoare ale horoscopului 2019.

Oricum le-ar fi anul nativilor din cele 12 semne zodiacale, toti vor avea lectii importante de invatat, conform avantaje.ro.

BERBEC
2019 va fi un an mai bun decat cel care a trecut. Daca iti vei stabili ritmul si iti vei delimita clar teritoriul si obligatiile, vei reusi, inca din primele trei luni ale anului, sa-ti redobandesti echilibrul pierdut de ceva timp. Vei dovedi calitati de lider incontestabile. Odata ce te vei simti in siguranta pe plan profesional, iti vei indrepta atentia catre familie si casa.

Vei cheltui mult pentru ceva reparatii si modernizari ale locuintei, pe care le-ai tot amanat din lipsa de timp si dispozitie. Daca in prima parte a anului cariera va fi pe primul loc, in partea a doua, mai ales din septembrie, viata de cuplu si de familie va inflori, in contextul unei calatorii foarte interesante.

TAUR
Incepe un an al realizarii principalelor obiective. Este adevarat ca realizarile palpabile ar putea sa intarzie chiar pana in decembrie, dar cata vreme te concentrezi pe fiecare pas si il evaluezi pozitiv, satisfactia va fi continua. Succesul va fi facilitat de sprijinul unui grup puternic – fie ca e vorba despre un grup profesional, fie ca este familia, cu relatiile ei influente.

In prima parte a anului, mai ales in mai, va trebui sa te abtii de la cheltuielile mai extravagante. Abia din iunie situatia ta financiara se va relaxa, devenind din ce in ce mai buna catre sfarsitul anului. Dupa o lunga perioada de pregatiri si acumulari, ultimele patru luni ale anului vor aduce rezultatele asteptate.

GEMENI
Doua lucruri te vor preocupa cu prioritate in 2019: relatiile si banii. Nu in sensul ca ai putea avea probleme deosebite, ci in sensul ca vei cultiva si vei studia mai mult aceste doua aspecte ale vietii. In privinta banilor, va exista o perioada de recul, undeva, in a doua jumatate a lunii mai. Relatiile, insa, se vor diversifica si vor fi din ce in ce mai interesante.

Activitatea profesionala si viata personala se vor subsuma acestor doua mari prioritati. Perioada cu cele mai mari oportunitati va fi cea cuprinsa intre 4 aprilie si 7 august, cand Venus se va afla in zodia ta. Atat pe plan profesional, cat si pe plan personal, atunci vei putea face cele mai bune optiuni.

RAC

Prezenta lui Saturn in zodia ta pe toata durata anului, fac din 2019 un an al exigentei ridicate si al avansului incet dar solid. Chiar daca ti-ai propus mari schimbari si initiative cu aplicare imediata, te vei opri ca sa analizezi si ca sa obtii cele mai bune conditii de realizare. Vei dedica mult timp imbunatatirii cunostintelor si abilitatilor profesionale, in scopul valorificarii nivelului ridicat de creativitate.

O decizie luata intre 15 ianuarie si 2 februarie va influenta mersul lucrurilor pentru tot restul anului. Limitarile tale personale vor fi cele obisnuite: neincrederea in sine si nemultumirea fata de propriile realizari. Lasa-te influentata de cineva mai optimist!

LEU
Cum in 2019 nu vor intra in zodia ta planete cu rol major, probabil ca nu vei simti niciun fel de urgente, presiuni si prioritati. Ar putea fi un an de relaxare si acumulare de capital intelectual si spiritual. Dar ar putea fi si un an de timp risipit. Esti pe muchie intre aceste doua tendinte. Perioada cu cele mai multe realizari si cel mai consistent progres va fi din iunie pana in octombrie, cu un varf in august.

Pe de alta parte, a doua jumatate a lui aprilie va fi confuza si nespornica. Evita deciziile importante in aceasta perioada. Anul va aduce mai multa stabilitate decat te astepti, atat pe plan profesional cat si in viata de familie si in realtiile personale.

FECIOARA
Procesul de schimbare care a inceput in septembrie va continua pe tot parcursul anului 2019. Pana acum ai tacut si ai inghitit, ai muncit si pentru tine, si pentru altii, te-ai facut ca nu observi rautatile si nedreptatea. De acum vor incepe sa apara si pentru tine rezultatele. Jupiter ramane in zodia ta pana spre sfarsitul lunii septembrie, ceea ce iti asigura mersul inainte.

La inceputul lunii aprilie va aparea o noua sursa de venituri. In august, inainte de a semna un contract de orice natura, va trebui sa-l citesti cu atentie. In privinta relatiilor, incep sa te intereseze persoanele diferite de tine. Vei renunta la comoditate si siguranta, iar viata va fi mult mai interesanta.

BALANTA
Pentru tine, 2019 va fi un an al creativitatii, inclusiv intr-un domeniu artisitic. Cele mai mari realizari se vor produce in lunile februarie, martie si aprilie si vor fi intermediate de partenerul tau sau de un prieten foarte apropiat. Principalele obstacole care vor interveni dupa aceasta perioada vor fi legate de formalitati si birocratie sau de inmultirea si complicarea unor examene, testari, atestate.

Din aprilie pana in august, in viata ta va fi prezenta educatia – fie vei studia, fie vei preda. In ultima parte a lunii septembrie se vor concretiza cele mai multe dintre eforturile tale. Atentie in mai si iunie la bani: s-ar putea sa ti se strecoare cam usor printre degete.

SCORPION
Anul 2019 va fi pentru tine un al consolidarii situatiei profesionale. Chiar daca vei fi la un job nou, ceilalti vor simti ca fara tine lucrurile n-ar functiona. Din martie pana in septembrie, vei da cele mai bune rezultate muncind in echipa. Sunt langa tine cateva persoane cu care te armonizezi frumos si creativ. In mai si/sau iunie, sunt conditii sa calatoresti cu un grup de prieteni care pot sa fie chiar acesti colegi.

Proiectele initiate pe cont propriu dau cele mai bune rezultate din octombrie pana in decembrie. Pe plan personal, luna martie ar fi termenul limita sa te retragi din ceva care nu merge. Cu cat mai repede o faci, cu atat mai usor te vei adapta apoi.

SAGETATOR
Anul 2019 va debuta cu o perioada de aparenta stagnare. Nici norocul tau obisnuit, nici dinamica si nici spontaneitatea care te caracterizeaza nu se vor manifesta. In plus, intre 4 ianuarie si 5 mai, ramai fara sprijinul lui Jupiter. Daca nu-ti planifici actiuni hazardate in aceasta perioada, nu va fi nicio problema. Aceasta stagnare te va feri sa inaintezi intr-o directie dezavantajoasa.

Din mai pana in septembrie, insa, vei avea cele mai mari realizari din acest an. Influenta extinsa a lui Venus asupra semnelor de Aer – Gemeni, Balanta, Varsator – va face ca Sagetatorul sa-si gaseasca parteneri si sa aiba relatii foarte reusite cu cineva din acest grup de zodii.

CAPRICORN
Intri in anul 2019 cu niste decizii restante de la sfarsitul anului trecut. Intre 6 ianuarie si 6 februarie, se produc clarificarile. Fie vei lua hotararea corecta, fie ca vei renunta la unele dintre intentii. In cursul lunii ianuarie, vei lua o decizie care va influenta intr-un fel tot restul anului. Perioada iulie-septembrie va fi cea mai buna perioada a anului pentru tine.

Profesional, cele mai mari succese le vor avea Sagetatorii care ocupa pozitii oficiale si profesorii. Un domeniu in care iti va merge bine va fi cel financiar. In materie de relatii, comunicarea cu cei din grupe diferite de varsta va fi o permanenta provocare de-a lungul acestui an. Intre acestia, parintii si copiii, deci sfera familiala va fi cea mai afectata.

VARSATOR
Inca de la inceputul anului 2019, vei sti ca te simti altfel. In ce fel „altfel”, va depinde de unele decizii si actiuni din ultimii doi ani. Va fi un an oarecum haotic in privinta banilor. Nu-ti vor lipsi, dar ii vei incasa in salturi. Va trebui sa-ti organizezi casa si cheltuielile in consecinta.

In domeniul relatiilor profesionale, semnele de Aer (Gemeni, Balante, Varsatori) vor fi coechipierii si colaboratorii ideali. Desi n-ar strica sa fie intre voi un Capricorn care sa va tina cu picioarele pe pamant. Si tot semenele de Aer sunt ideale in ceea ce priveste relatiile personale. Relatia existenta va avea o perioada buna din iunie pana in octombrie.

PESTI
2019 va fi pentru nativii din Zodia Pestilor un an nelinistit, un an al cautarilor, poate chiar al rebeliunii. Jupiter, Neptun si Marte vor fi cele mai influente planete in zodia ta – toate, planete tari, care imprima dinamism si hotarare. In plan profesional, vivacitatea ta o sa-ti aduca succes. O promovare, o marire de salariu sau schimbarea jobului cu ceva mai bun sunt posibile.

Inceputul lui mai va fi un moment semnificativ. August si septembrie vor fi lunile de realizari maxime. Relatii personale interesante se prefigureaza, inclusiv romantice. Vor fi implicate persoane din culturi diferite, sau care traiesc la distanta de tine. Octombrie va fi luna surprizelor.