Radio Simplu

Zodiile care nu își pot stăpâni furia. Nu ar fi bine să le superi

Atunci când se enervează, aceste zodii abia dacă se mai pot stăpâni. Furia lor depășește orice limite și reușesc cu mare dificultate să își recapete calmul. 

Semnul zodiacal sub incidența căruia ne-am născut ne guvernează întreaga viață și ne influențează foarte mult personalitatea. Astfel, există zodii care sunt mai calme, nu se enervează și iartă foarte repede, dar și zodii orgolioase și care nu își pot controla stările de nervozitate.

Zodiile care nu își pot stăpâni furia

1. Gemenii

Gemenii sunt în general firi calme, însă atunci când ceva îi deranjează, lucrurile iau o cu totul altă întorsătură. Astfel, fie că vorbim despre femei, fie că facem referire la bărbați, cei născuți în această zodie își stăpânesc cu greu furia. Chiar dacă se enervează imediat și din motive banale, tot la fel de repede le și trece. Nu sunt firi orgolioase, însă știu să își impună punctul de vedere atunci când este cazul.

2. Capricornii

Capricornii sunt încăpățânații zodiacului. Dacă vor un lucru, ceilalți trebuie să facă imposibilul pentru a-l obține. În majoritatea cazurilor, aceștia sunt foarte impulsivi și au tendința de a exagera. Se enervează foarte repede și își varsă nervii pe cei din jur, chiar dacă aceștia nu poartă vina pentru cele întâmplate.

3. Balanțele

Chiar dacă sunt echilibrate, balanțele simt nevoia să fie tot timpul cele care au dreptate. Acest lucru poate să devină deranjant pentru cei din jur și poate să ducă la apariția conflictelor. Atunci când se ceartă, acestea au tendința de a ridica tonul și de a spune cuvinte dureroase. Nu pot să păstreze echilibrul în situațiile de criză, însă după ce conflictul se diminuează, aceastea încep să gândească la rece problema.