Radio Simplu

Zodiile care îşi întâlnesc marea dragoste până la sfârşitul lui IANUARIE. Sunt binecuvântate de Dumnezeu

Nativii vor avea parte până pe 31 ianuarie de surprize pe toate planurile, atât sentimental cât şi profesional.

BERBEC

Schimbări în relaţia sentimentală: şanse ca voi să vă întâlniţi sufletul pereche, iar dacă deja aveţi pe cineva, şanse ca relaţia să avanseze frumos, chiar să oficializaţi relaţia.

TAUR

Anunţarea unui eveniment important. Faceţi ordine în ceea ce priveşte modul de a investi; demersurile pentru achiziţionarea unor bunuri vor aduce rezultate.

Sunteţi bine aspectaţi sufleteşte şi veţi avea parte de emoţii pozitive.

GEMENI

Atenţie la mesajul pe care doriţi să îl transmiteţi, semnare de contracte, examene. Încercaţi să nu fiţi superficiali, nu vă jucaţi cu vorbele. Amânaţi orice discuţie serioasă de a oficializa relaţia.

RAC

Veşti bune anul are: oportunităţi financiare, avansare, loc de muncă. Rezultate pozitive pe plan profesional, dar mare atenţie la ceea ce veţi transmite persoanelor noi care vor veni în anturaj, deoarece puteţi fi consideraţi fără scrupule.

LEU

Fiţi cu băgare de seamă la semnarea de contracte, călătorii, examene. Amânaţi oficializarea relaţiei. Aveţi grijă să nu luaţi o amendă, dar şi la prieteni ori anturaje noi.

FECIOARĂ

Sănătatea vă poate da de furcă întrucât stresul de la la locul de muncă este mare şi e posibil să fiţi implicaţi în anumite proiecte care vă vor ocupa tot timpul. Nu sunt de bun augur noi relaţii.

BALANŢĂ

Atenţie la modul în care comunicaţi, mesajul pe care doriţi să îl transmiteţi poate fi interpretat greşit. Partea financiară trebuie chibzuită cu atenţie, întrucât vă puteţi implica în prea multe activităţi şi astfel să nu le puteţi duce la bun sfârşit.

SCORPION

Nativii Scorpion care sunt la început de drum în viaţă au şanse mari să-şi întâlnească sufletul pereche. O reuşită financiară în familie ori aflaţi veştii despre un membru al familiei.

SĂGETĂTOR

Vă doriţi să faceţi o călătorie şi iată că există fie posibilităţi de a pleca în străinătate, fie lucraţi la proiecte cu o companie care are sediul în străinătate.

CAPRICORN

Prima lună a anului vine cu veştile bune mult aşteptate pentru încercaţii nativi din Capricorn: în sfârşit demersurile financiare sunt încununate de succes, apar oportunităţi de asocieri şi promovări.

VĂRSĂTOR

Veşti bune şi pentru Vărsători: în ianuarie 2019 veţi avea parte de noi relaţii, oportunităţi de afirmare. Veţi face impresie bună în societate.

PEŞTI

Nativii Peşti vor funcţiona cu motorul turat la maximum şi vor avea parte de reuşite din toate punctele de vedere. Ianuarie vine cu dorinţe de a schimba ceva pe plan profesional. Atenţie la sănătate.