Radio Simplu

Zodiile care au cele mai mari șanse să înceapă o relație în septembrie

Toamna se numără bobocii, dar și cuplurile nou-formate. Luna septembrie este plină de evenimente astrologice, niciunul dintre cele 12 semne zodiacale nescăpând de influența acestora.

În timp ce unele zodii vor avea parte de schimbări în carieră, altele în sectorul financiar, altele în plan familial, există 3 zodii care vor avea parte de un nou început în plan sentimental. Iată, așadar, care sunt zodiile care au cele mai mari șanse să înceapă o relație în septembrie.

GEMENI

Luna Nouă care se formează pe 9 septembrie are o influență pozitivă asupra sectorului sentimental. În preajma acestei zile, vă puteți cunoaște viitorul partener de viață sau, dacă sunteți deja într-o relație, puteți avea parte de o cerere în căsătorie. Sectorul iubirii este foarte bine aspectat pe parcursul întregii luni.

Pe 23 septembrie, Soarele intră în Balanță, aspect favorabil nativilor din Gemeni, și celor care au o relație stabilă, și celor care sunt în căutarea uneia. Este momentul în care eventualele conflicte dintre parteneri au cele mai mari șanse să se stingă.

CAPRICORN

Contextul astral al lunii septembrie este favorabil mai degrabă sectorului carierei decât celui sentimental. În afara unor schimbări care pot avea loc la locul de muncă, tot aici puteți avea parte de o idilă neașteptată. În cazul multor nativi, aceasta s-ar putea concretiza într-o relație de lungă durată. Mulți dintre voi vor ajunge la concluzia că este timpul să se așeze la casa lor.

Oricum, rețineți că, pentru voi, septembrie este perioada marilor schimbări.

PEȘTI

Casa iubirii este foarte bine aspectată în cazul vostru, în luna septembrie. Tot ce trebuie să faceți este să socializați mai mult decât de obicei, mai cu seamă în preajma Lunii Noi din 9 septembrie. În preajma acestui moment, aveți șanse maxime să vă întâlniți sufletul-pereche. Totuși vă atragem atența să nu începeți să vă idealizați partenerul sau să vă faceți iluzii premature.

Nativii aflați deja într-o relație au ocazia să-și consolideze relația, dar pot avea parte și de un nou început, cum ar fi decizia de a-și oficializa relația sau de a avea copii.