Radio Simplu

Zodii care prind aripi, la finalul acestui an!

Ele vor beneficia de cele mai importante schimbari si avantaje in preajma Craciunului…

LEII ISI VOR INTALNI MAREA IUBIRE

Carismatic? Puternic, sarmant, prietenos, dar deopotriva orgolios? Cand veti vedea un asemenea barbat, puteti fi convinsi ca este un Leu. Daca multi ani, Leii nu au avut parte de viata pe care si-au dorit-o, se pare ca ultimele luni pana la sfarsitul anului vor cu totul diferite de ceea ce au avut pana acum.

Situatia se va schimba radical in primul rand pe plan financiar, cand li se vor ivi noi oportunitati de serviciu, iar acest lucru le va spori considerabil veniturile.

La capitolul dragoste, se pare ca, in sfarsit, Leii isi vor gasi adevarata dragoste dupa care au umblat atat de mult, se vor linisti, iar sanatatea se va imbunatati, de asemenea.

SCORPIONII VOR CALATORI

Dupa atata munca, Scorpionii vor reusi sa rasufle, in sfarsit, usurati si sa-si indrepte atentia si catre calatoriile si vacantele la care au visat multi ani.

In ceea ce priveste banii, acestia vor fi din ce in ce mai multi, iar relatia de iubire va fi asemenea unui basm. Au avut multa rabdare Scorpionii, dar iata ca acum viata lor se va schimba atat de mult, incat si lor le va fi greu sa creada.

FECIOARELE VOR AVEA PARTE DE PRIETENI CARE-I VOR SUSTINE

Mare bucurie va avea pana la sfarsitul anului si Fecioara, care va lega relatii stranse de prietenie cu oameni de care au mare nevoie. La serviciu totul e bine, iar in dragoste toate problemele s-au risipit, iar relatia va merge din ce in ce mai bine.

CE NOROC II ASTEAPTA PE SAGETATORI

Vizionari si independenti, nativii Sagetatori sunt pusi pe fapte mari si multi dintre ei vor calatori dincolo de hotare pentru a-si vedea visurile implinite. Cei care vor ramane aproape de casa vor descoperi ca pot fi mult mai fericiti langa oamenii care ii iubesc si care le ofera totul.

CAPRICORN

– Acest semn de pamant a avut un an dificil. A trudit din greu, a fost pe punctul de a lua decizii periculoase. In cele din urma, in viata lor apar mereu oportunitati care ii ajuta sa isi schimbe complet optica asupra evenimentelor care ii vizeaza in mod direct.

Capricornul isi revine spectaculos din 23 decembrie seara, o zi cu o incarcatura karmica deosebita.

PESTI

Despre nativul nascut in zodia Pesti se poate spune ca a avut un an destul de bun. In ultimele doua luni, insa, a fost supus unor teste destul de crancene, mai ales la locul de munca.
Toate problemele se rezolva de la sine. Relatiile pierdute sunt recuperate la timp, iar succesul financiar va fi prezent, de asemenea.