Radio Simplu

Zodiac chinezesc de weekend 22-24 noiembrie 2019. Șerpii și Bivolii trec printr-o perioadă destul de dură

Potrivit celui mai nou zodiac chinezesc de weekend, cel pentru zilele de 22-24 noiembrie 2019, Șerpii și Bivolii vor trece printr-o perioadă destul de complicată. Lucrurile se vor înrăutăți în zilele care vin, în acest sfârșit de săptămână.

Zodiac chinezesc de weekend 22-24 noiembrie pentru Șarpe
Șerpii vor avea parte de un sfârșit de săptămână destul de complicat. Lucrurile vor lua o întorsătură neașteptată din punct de vedere sentimental. Oamenii le vor oferi suficiente motive de întristare.

Bivol
Bivolii se vor concentra asupra anumitor chestiuni emoționale. Vor întâmpina dificultăți pe plan comunicațional și asta le va da viața peste cap.

Maimuță
Maimuțele trec prin tot felul de stări diferite, prin tot felul de confuzii. Lucrurile se vor schimba destul de mult pentru ele sufletește vorbind. Devin ceva mai mature, mai temperate, mai puternice în același timp.

Cocoș
Cocoșii petrec în acest weekend alături de prieteni și familie. Este un sfârșit de săptămână extraordinar pentru ei din toate punctele de vedere.

Oaie
Nativii Oaie găsesc răspunsuri la tot felul de dileme sentimentale pe care le aveau de mai multă vreme. Pentru ei se vor schimba lucrurile în bine căci vor căpăta mai multă încredere în forțele lor.

Tigrii
Tigrii au parte de un sfârșit de săptămână bun din punct de vedere financiar. Vor avea parte de tot felul de întâlniri care se vor dovedi fructuoase pentru ei.

Mistreț
Mistreții vor să se izoleze de cei din jur, să se ocupe mai mult de ei, să se concentreze asupra lucrurilor care contează acum pentru ei, asupra chestiunilor urgente.

Șobolan
Șobolanii din zodiacul chinezesc au tot felul de angoase, de frici care nu pot fi explicate, despre care vor dori să afle mai multe în acest final de săptămână.

Dragon
Dragonii reușesc să își impună punctele de vedere și au o putere deosebită asupra membrilor de familie. Îi vor convinge să facă anumite alegeri.

Iepure
Iepurii se poticnesc de tot felul situații conflictuale. Au parte de tot felul de probleme de comunicare și devin recalcitranți.

Câine
Câinii duc niște războaie verbale cu oamenii din jurul lor. Devin țintele criticilor celorlalți și nu sunt tocmai mulțumiți de reproșurile care li se aduc.

Cal
Caii au parte de un sfârșit de săptămână glorios, mai ales dacă vorbim despre situația lor amoroasă. Au parte de surprize plăcute.