Radio Simplu

Zodia cu o mie de fete

Care este zodia cu o mie de fete? Oare care e nativul pe care nu il vei cunoaste niciodata, oricat de mult ti-ar da impresia ca ai patruns in inima sa? Vei fi surprins sa ii afli identitatea astrala!

Inainte de a afla despre cine e vorba, sa aflam de ce i se spune si zodia cu o mie de fete. 7 argumente greu de contrazis:

1. Azi iti spune un lucru, maine iti va demonstra contrariul. Azi iti poate declara numai lucruri frumoase, maine iti va arata ca nimic din ce ti-a spus nu se confirma.

2. Asteapta-te oricand sa te barfeasca. Acest nativ ‘uita’ la un moment dat chiar si de cele mai puternice prietenii si, de dragul amuzamentului, poate da din casa lucruri pe care le-ai rugat sa nu le spuna nimanui.

3. Stie sa se victimizeze atat de bine incat cei din jur sa creada ca tu i-ai facut ceva rau sau te-ai purtat inadecvat in situatii determinate.

4. Atunci cand vrea sa iti spuna un lucru, o va face pe ocolite. Niciodata nu va folosi subiectul si predicatul asa cum trebuie.

5. Nu iti poti bune bazele in acest nativ chiar daca iti promite ca va respecta anumite intelegeri pe care le-ati stabilit de comun acord.

6. Te poate face sa te simti prost pentru o situatie pe care nu ai generat-o tu. Daca isi propune sa ii intoarca pe prietenii tai impotriva ta, o va face cu mare succes.

7. Te cauta doar atunci cand are nevoie disperata de tine. Stie sa speculeze vulnerabilitatile oamenilor din jur si o face intr-un mod de zici ca e actor cu zeci de premii Oscar.

Este vorba despre nativul Fecioara, dar, atentie, cu ascendent in Gemeni. Te-ai fi asteptat sa fie un Geaman pur sange. Gemenii sunt recunoscuti pentru latura lor duala, insa un Geaman cu ascendent in Gemeni se va pierde prea mult pe drum.

Multiplele personalitati pe care le are nu va sti sa le ascunda din cauza laturii sale copilaroase si usor imature. Fecioara, in schimb, are suficienta inteligenta incat sa poarte mereu masti, iar cu Gemenii in ascendent, isi perfectioneaza acest talent.