Radio Simplu

Vulpița, „terorizată” la Blăgești de admiratori dubioși. „Sunt obsedați de…”

Telenovela dintre Vulpița și Viorel de la Acces Direct continuă! Chiar când telespectatorii erau intrigați de plecarea Veronicăi din Antena 1, hop, a apărut din nou! Dar oare ce a făcut Vulpița la Blăgești, în toată perioada în care nu a mai fost celebră? CANCAN.RO a aflat că soția lui Viorel nu ar fi dus-o prea bine și a ajuns, din nou, în gura sătenilor din Vaslui.

CANCAN.RO a intrat în posesia unor informații exclusive despre Vulpița de la Acces Direct. După ce i-a spus „Adio” lui Viorel chiar în platoul Antenei 1, Veronica și-a făcut bagajele și s-a reîntors la Blăgești, în casa părintească. Nu ar fi avut parte de prea multă liniște, căci au și început problemele.

Aparițiile la TV ale Vulpiței i-au adus numeroși… admiratori, care au bătut drum lung pentru a ajunge în Blăgești și pentru a o cunoaște. Nimic ciudat până acum, nu? Doar că bărbații care veneau la poarta Vulpiței de la Acces Direct nu păreau înarmați chiar cu cele mai bune intenții, așa că soția lui Viorel ar fi trecut printr-un adevărat coșmar, care ar fi marcat-o psihic.

Proaspăt reîntoarsă în București, Vulpița i-a mărturisit Mirelei Vaida că s-a temut atât pentru ea, cât și pentru sora ei, atunci când a văzut că mai mulți bărbați îi dau târcoale.

Vulpița de la Acces Direct, din nou în gura satului: „A adus numai blesteme”
Localnicii din Blăgești au fost și ei terorizați, la rândul lor, de bărbații care au venit de atâtea ori să o caute pe Vulpița. Una dintre vecinele Veronicăi Stegaru a făcut declarații exclusive pentru CANCAN.RO și a mărturisit că situația a fost una cum nu se poate mai neplăcută, mai ales din cauza faptului că bărbații care o căutau pe Veronica erau violenți verbal și, dacă nu li se ofereau informații, vorbeau extrem de urât.

„Este adevărat. Veronica a venit acasă fără Viorel, s-a dus acasă la ea, unde stau părinții, dar și frații. Mama ei este cea care a fost extrem de bucuroasă să o vadă, să vadă curtea din nou plină. Taică-su a fost la un pas să o bată și i-a spus că este mai bine să se întoarcă în București.
Ce să se audă… de când s-a întors acasă, nu mai avem liniște.

Toată ziua, dar mai ales noaptea, vin numeroși bărbați care întreabă lumea de ea, se duc la ea la poartă, spun că vor să o vadă și ei pe cea care e vedetă la Antena 1, la Acces Direct.
Unii ne spun vorbe urâte dacă nu le arătăm unde este casa Veronicăi, ne înjură. Veronica a adus numai blesteme aici, de când s-a întors”, a spus vecina Vulpiței de la Acces Direct.

Vulpița, la un pas de a fi bătută de propriul tată?!
Vecina Vulpiței de la Acces Direct a continuat seria dezvăluirilor exclusive și ne-a povestit că situația halucinantă în care s-a aflat Veronica i-a pus nervii la grea încercare tatălui său, care s-a trezit de atâtea ori la poartă cu tot felul de bărbați dubioși care o căutau pe fiica sa.

„Am văzut o mulțime de bărbați tatuați chiar și pe cap, plini de mușchi, o căutau și o voiau pe Veronica. Cred că și ea le dă apă la moară, altfel ar fi toată lumea așa.

Taică-su s-a săturat să vadă și să audă mașini străine venind noaptea la el la poartă, săracul se simte prost față de toată lumea. Noi, aici, credem că este mult mai bine ca Veronica să rămână în București, să se mai cizeleze și ea și să fie altfel, că altfel o răpesc dracu’ ăștia și îi fac felul. Vă spun sincer, 5-6 tot vin, pe noapte. Sunt obsedați de ea. Da-aia s-a întors acum la București, pentru a scăpa de tot ceea ce se întâmplă aici, din vina ei”, a mai completat femeia, extrem de deranjată de situația generată de Vulpița.

De ce s-a reîntors Vulpița în București și la Acces Direct
Deși a plecat din București și a jurat că-i spune „Adio” pentru totdeauna lui Viorel, Veronica Stegaru s-a răzgândit și s-a întors în brațele bărbatului despre care s-au auzit și lucruri nu tocmai frumoase. Revenirea Vulpiței la Acces Direct a fost una în forță. Veronica Stegaru a venit în platoul Antenei 1 complet schimbată, cu un look și o atitudine nouă, dar și cu multă putere de a construi un viitor frumos pentru fetița sa.

Pe contul său de Instagram, administrat, după toate aparențele, de reporterii Acces Direct, Vulpița, în mod indirect, a transmis: „M-am întors. M-am întors pentru că mi-am dat seama că am greșit și pentru că merit o viață mai bună. Toată lumea merită. Mulțumesc că mi-ați fost alături și sper să îmi fiți în continuare”.