Radio Simplu

Vrea Meghan să fie Kate? Cu rochie ca a ”rivalei” și vizibil mai slabă, ducesa a purtat bijuteria Dianei

GALERIE FOTO (4)

Ducesa de Sussex pare că-i suflă în ceafă rivalei sale de o viață, Kate Middleton. Tot ce face soția lui William este inspirațional pentru Meghan Markle.

Asa s-a imbracat Meghan la o saptamana dupa ce Kate a stralucit intr-o rochie verde, cu umerii cazuti

Precum cumnata sa, Meghan Markle a început să poarte, la rândul său, unul dintre inelele Prințesei Diana. Iar la Gala Ripple of Hope s-a afișat vizibil mai slabă, tot pe modelul cumnatei sale, dar și cu o rochie asemănătoare, cu umerii goi!

Asa a fost imbracata Kate in urma cu o saptamana

Este drept, pare și o călătorie în timp, în ziua nunții sale cu Prințul Harry, când a avut tot rochie albă și același inel spectaculos, pe post de ”ceva albastru”.

Asa a fost imbracata Meghan la receptia sa de la nunta, de acum cativa ani

Este nostalgică Meghan Markle după perioada nunții sale? Ducesa a recreat, oarecum, imaginea de la recepția de nuntă din 2018.

La mult așteptata Gală Ripple of Hope 2022, Meg și-a făcut apariția într-o spectaculoasă rochie albă Louis Vuitton, cu umeri goi, cambrată, care îi dezvăluia trupul mlădios, din ce în ce mai subțire. Nu putea să arate mai plinuță decât Kate, nu i-ar fi plăcut asta.

Surpriza a fost inelul cu acvamarin ce a aparținut celebrei sale soacre, regretata Prințesă Diana. Este inelul pe care l-a purtat după încheierea mariajului cu Charles, căci în acea perioadă purta, întocmai ca actuala Prințesă de Wales, celebrul inel cu safire.

Din păcate, orice ar face Meghan Markle să fie vioara 1, nu prea are loc. Prima poziție va fi mereu a Prințesei Kate, lângă primul născut (William), viitorul rege al Angliei. Însă e ceva ce Ducii de Sussex pot face și asta deja nu mai e un secret: pot discredita familia regală cu dezvăluiri incendiare, care sunt așteptate în documentarul Ducilor de Sussex.

Aceștia au pășit foarte încrezători și bine dispuși la mult așteptata Gală Ripple of Hope, părând foarte relaxați, în ciuda faptului că o lume întreagă stă ca pe jar în așteptarea explozivului serial ce le poartă numele.

Cele două trailere ale documentarului cu Ducii de Sussex făcute publice, până acum, de gigantul de streaming Netflix sunt îngrijorătoare pentru familia regală.

Foto: Getty