Radio Simplu

Vocea acestui om a lăsat juriul cu gura căscată de la primele secunde ale audiției. Ce sunete este capabil să scoată

Cu mult înainte să devină un fenomen internațional prin modul în care își folosește gura și nasul și, spune acesta cu mâna pe inimă, chiar și sufletul pentru a scoate sunete inspirate de natură, în special de anotimpul primăverii printr-un microfon, Gennady Tkachenko-Papizh a fost un om de afaceri cameleon.

Se pare că sunt puține lucruri pe care acest om născut în Rusia încă nu le-a încercat. Călătoria carierei lui Gennady Tkachenko-Papizh, inclusiv cea de cântăreț, om de comedie și mim, a trecut de la frumoasă la mai puțin frumoasă prin multe fluctuații ale norocului.

Totuși acesta nu uită momentele sublime în care a lucrat alături de unul dintre cei mai buni prieteni ai săi, clovnul Slava Polunin. A avut un spectacol despre roboți, a jucat rolul unui pirat, dar, în ciuda versatilității sale, talentul său nu a ajuns la nivel internațional până nu a participat la emisiunea Georgia Are Talent, la vârsta de 52 de ani.

După participarea sa la emisiune, acesta stătea într-o cafenea și își verifica telefonul, observând că Miss Arab U.S. A, o fată siriancă în vârstă de 22 de ani, dar născută în Brooklyn, pe nume Fabiola al-Ibrahim, a postat pe pagina ei de Facebook filmulețul în care acesta a participat la emisiunea Georgia Are Talent. Aceasta a descris toată experiența ca fiind –din altă lume- . Gennady Tkachenko-Papizh a uluit publicul atunci când, timp de trei minute, imita sunete de greieri, de aripi ale păsărilor, de picături de apă și incantații extrem de dramatice.

Nimeni nu se aștepta la acest rezultat atunci când a apărut pe scena Georgia Are Talent, în special că apariția sa poate să lase, din perspectiva unora, de dorit. Acesta a ieșut în evidență cu mult în fața dansatorilor și interpreților obișnuiți. Primele sale cuvinte atunci când a început să cânte au fost: “haideți să încercăm să simțim ceea ce vrea Mama Natură să ne spună.“

În ceea ce primește Miss Arab U.S.A, aceasta susține că a fost uimită de puterea și talentul unui singur om de a produce asemenea sunete. Aceasta a adăugat: “mi-a amintit de faptul că oamenii sunt capabili de atât de multe lucruri, ceea ce tindem să uităm. Gennady Tkachenko-Papizh este cel mai bun mod de a ne aminti de asta!“

Filmulețul pe care l-a postat Miss Arab pe pagina sa a fost accesat de mai mult de 70 de milioane de ori și a inspirat mai mult de 120.000 de comentarii – în care părerile oamenilor scoteau în evidență armonia cosmică spirituală, elocvența primordială și atenția sa asupra unei lumi în care suferința nu mai există. Unii oameni l-au descris pe Gennady Tkachenko-Papizh ca pe un extraterestru care a venit, prin vocea sa, să transmită un mesaj pe pământ.

Unul dintre jurații emisiunii, o actriță georgiană numită Ruska Makashvili a susținut că performanța i s-a părut aproape senzuală. Gennady Tkachenko-Papizh susține că, atunci când cântă, le permite „îngerilor să îi vorbească”.