Radio Simplu

VLĂDUȚA LUPĂU ȘI ADRIAN RUS AU STABILIT DATA NUNȚII. CÂND VA ÎMBRĂCA ARTISTA ROCHIA DE MIREASĂ

GALERIE FOTO (2)

Vlăduța Lupău s-a cununat civil în toamna anului trecut cu fostul portar de la CFR Cluj, Adrian Rus. Acum, vedeta a stabilit și data la care va merge la altar alături de alesul inimii sale.

Deși CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA a aflat, în exclusivitate, că Vlăduța Lupău ar fi avut o relație amoroasă cu fostul său coleg de formație, saxofonistul Armin Nicoară, artista s-a căsătorit civil, în toamna lui 2019, cu Adrian Rus. Acum, cântăreața a pus la punct ultimele detalii legate de nuntă și a făcut public totul. Mai exact, Vlăduța Lupău va îmbrăca rochia de mireasă pe 30 aprilie 2020.

Pe contul său de Instagram, artista a postat o fotografie în care se află alături de soțul său, Adrian Rus, iar cei doi țin în mână o foaie pe care este scris: „Save the date: 30.04.2020”. Așadar, ziua cea mare se apropie cu repeziciune, iar Vlăduța Lupău este cea mai fericită.

Ar fi avut o relație amoroasă ascunsă cu saxofonistul Armin Nicoară
Vlăduța Lupău ar fi avut o relație mai mult decât profesională cu talentatul Armin Nicoară. CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA a aflat în exclusvitate acest detaliu intim din viața cântăreței care a negat cu vehemență și, mai mult de atât, și-a jignit fostul coleg de formație.

„Nu mai am nicio legătură cu Armin Nicoară! Nici măcar prieteni nu mai suntem. El pune poze cu mine, nu eu cu el… Noi am avut numeroase colaborări. Suntem cunoștințe și punct. Nu am fost amanți! Am avut o relație familială, alături de părinții mei, părinții lui. L-am ajutat cât am putut. Ca să se facă mare… El a fost în casa mea mereu. Cu noi în vacanță, cu mine, cu soțul meu, cu fostul meu prieten, cu toată lumea. Ai umbla cu unul care are corpul cât mâna ta?”,a declarat, în exclusivitate pentru CANCAN.RO, SITE-UL NR. 1 DIN ROMÂNIA, Vlăduța Lupău