Radio Simplu

Vlăduța Lupău, prima reacție după ce Leo de la Strehaia a confirmat relația ei cu saxofonistul Armin Nicoară! „Ioi! Ce… ”

Vlăduța Lupău a trasnmis și primul mesaj poblic pe pagina ei, după ce a fost implicată în scandalul cu saxofonistul Armin Nicoară.

Vlăduța Lupău se află în mijlocului unui scandal uriaș, după ce saxofonistul Armin Nicioară a dezvăluit că a avut o relație cu ea. Frumoasa artistă a negat vehement acuzațiile și a spus că între ea și fostul coleg de trupă nu a fost decât o prietenie. În plus, și soțul ei, Adrian Rus, i-a luat apărarea după ce zvonurile au apărut în presă.

Chiar și Leo de la Strehaia s-a implicat în acest scandal și i-a luiat parta saxofonistului Armin Nicoară, acuzând-o pe Vlăduța Lupău că i-a fost infidelă soțului.

Mai exact, ne-a dezvăluit Leo de la Strehaia, el i-a văzut pe Vlăduța Lupău și pe saxofonistul Armin Nicoară, la București, chiar toamna trecută.

„Era nunta celebrei KristYana cu impresarul ei, Petrișor Rustem. Îmi amintesc că Vlăduța Lupău și Armin Nicoară au stat, atunci, în București, trei zile. Doar ei doi, la hotel. Au făcut filosofie la hotel, doar ei doi, într-o cameră? Adică, mai toți cei care au fost la petrecerea la care au cântat au observat că sunt împreună, dar nimeni nu zicea nimic, se obișnuiește printre muzicanți să se mai lege o relație… Iar ei doi, trei zile, deși nunta a durat doar una, la București, singuri, singurei? Și mai se comportau și ca doi porumbei…”, ne-a mai spus Leo de la Strehaia.

Vlăduța Lupău este hotărâtă să nu se lase afectată de scandalul sexual în care a fost implicată fără voia ei. A publicat două imagini din vacanța la munte și a scris și un mesaj, menit să demonstreze că totul merge bine pentru ea. „Ioi ce mă distrez 😬🤣”, a scris Vldăuța Lupău în dreptul imaginilor în care zâmbește fericită.