Radio Simplu

Videoclipul cu Victor Slav și micuța Sofia care i-a emoționat pe internauți

Victor Slav este un om împlinit și asta pentru că este tatăl unui îngeraș! Micuța Sofia nu are cum să nu te cucerească.

Este frumoasă, vorbește coerent și, ca orice copil, adoră să se joace și să învețe tot felul de lucruri mai ales de la părinți.

Victor și Sofia, exemplu de tată și fiică

Sofia este prea micuță să știe ce s-a întâmplat între părinții ei, așa că Bianca și Victor fac tot posibilul ca fetița lor să nu simtă lipsa niciuna dintre ei, deși ei sunt despărțiți.

Victor a postat weekendul trecut un videoclip emoționant cu fetița sa pe Instagram, iar dialogul tată-fiică i-a emoționat pe internauți. Iată mai jos imaginile care au devenit virale:

„Bravo Victor! Sa te ocupi de micuț a ca de ochii tai din cap;

Felicitări Victor ești un tata adevărat as să rămâi dar mama fetiței ai scăpat firul lui Tristan cel care face bani cu cea nu obosește că ține noaptea rușine să-i fie lui brava că a ai fost un bărbat de milioane vă doresc să fiți sănătoși și tu și fetița.

Copiii sunt minunati, iti schimba viata radical.. te face mai responsabil, mai iubitor, un copil este o minune!

Ma bucur ca mai exista barbati care isi iubesc copii indiferent de situatiile dintre parinti;.

Esti un om deosebit si vei avea o femeie pe masura ta. Stai sa i vezi ce ii va face figurantul ala obosit, superficial , plin de figuri, Biancai. Acusi vine plangand.

Frumosilor!!! O splendoare de fetiță și un adevărat tatic! Pupici!”, sunt câteva din mesajele primite de Victor pe Instagram.

Vestea că Bianca Drăgușanu și Victor Slav nu mai formează un cuplu a zguduit temeliile showbizului românesc acum câteva săptămâni, când a apărut pentru prima dată în spațiul media.

După ce relația dintre cei doi nu mai funcționa de ceva vreme, aceștia au stabilit de comun acord că soluția este una singură: să pornească pe căi separate, chiar dacă îi leagă un copil, micuța Sofia.

Deși nu mai locuiesc împreună de aproximativ două luni, iar întâlnirile dintre ei au devenit din ce în ce mai rare, Bianca și Victor s-au revăzut ieri, 16 iulie, pentru a-și face câteva planuri de viitor, de dragul fiicei lor.

Cei doi au organizat întâlnirea în fostul lor domiciliu conjugal și au discutat despre modul în care își vor petrece acest an…împreună.

Se pare că Bianca Drăgușanu și Victor Slav se înțeleg ceva mai bine, de la despărțire, chiar dacă răcirea dintre ei este vizibilă și iremediabilă.

Mai ales de când Bianca a ales să se consoleze, la scurt timp după separarea de fostul soț, la brațul unui alt bărbat, luptătorul Tristan Tate.

Totuși, trecând peste aceste incoveniențe de dragul fiicei lor, Sofia, cei doi prezentatori TV au stabilit o întâlnire, în care au discutat despre cum își vor petrece împreună sărbătorile ce vor urma în acest an, conform revistei Viva.