Radio Simplu

VEȘTI PROASTE DESPRE TUDOREL POPA. CE S-A ÎNTÂMPLAT CU „OMUL BORMAȘINĂ”, LA 7 ANI DUPĂ CE A DEVENIT CELEBRU LA ROMÂNII AU TALENT DE LA PRO TV

A urcat pe scena de la ”Românii au Talent” și i-a surprins pe toți cu talentul său de a imita tot felul de sunete. A avut parte de o celebritate la care nu s-ar fi așteptat, însă – așa cum se spune de multe ori – viața merge mai departe. Tudorel Popa a plecat, la un moment dat, în Italia, însă a revenit în România, iar acum este angajat la Salubrizare.

ADVERTISING

Tudorel Popa – ”Omul Bormașină” – a inventat sintagma “Să trecem la treabă”, folosită într-o perioadă de PRO TV și Pro FM. Este plin de energie pozitivă și, așa cum spun colegii săi, a rămas un angajat model. În Italia, Tudorel a lucrat la o pizzerie, apoi pe o mașină de distribuție și la o firmă de organizări de evenimente. A vândut cozonaci și alte produse într-un magazin cu specific românesc și a concluzionat că e bine în Italia, însă tot acasă ”te trage ața”, având și un job sigur. În plus, ocazional, este invitat la evenimente caritabile ori private, de care nu duce lipsă nici după șapte ani de la momentul când s-a făcut cunoscut la PRO TV, în duelurile cu Gigel Frone. “Nu sunt pretențios, toți cei ce mă cunosc știu asta. Mă urc în tren, autocar și vin cu mare drag la orice eveniment unde sunt solicitat și lumea se bucură să mă vadă”, spune Tudorel, potrivit vremeanoua.ro.

Tudorel Popa: ”Nu sunt pretențios, toți cei ce mă cunosc știu asta”
Tudorel Popa, prădat de hoți
Tudorel Popa trăia într-un cămin de nefamiliști. Participarea la emisiunea de pe ProTV, ”Românii au talent”, avea însă să-i schimbe viața! A devenit cunoscut în momentul în care o ţară întreagă i-a aplaudat momentul pe care l-a avut în cadrul show-ului. Acest lucru se întâmpla în urmă cu șase ani, atunci când cel care a fost supranumit „Omul-bormaşină“ a reuşit să cucerească pe toată lumea, datorită sunetelor pe care le putea imita.

După participarea la emisiune, Cătălin Măruță a organizat o colectă pentru a-i cumpăra lui Tudorel Popa o garsonieră în Tulcea. ”Omul-bormașină” avea în sfârșit căsuța lui și și-a mutat acolo toată agoniseala. La începutul anului, Tudorel Popa a fost însă prădat de hoți. Mai exact, de o cunoștință de-ale sale, care se pare că nu este la prima abatare de acest gen.

„Mi-a golit casa de electronice – boxele, două telefoane mobile, tableta, tot ce a crezut că poate să vândă. Sper să aibă minte să le returneze, altfel, mă duc să depun plângere la Poliție. Știu cum îl cheamă, i-am oferit adăpost, a locuit la mine timp de trei zile, la recomandarea unui prieten, fără obligații”, a mărturisit Tudorel Popa pentru libertatea.ro.