Radio Simplu

Veste trista pentru familia Pastramă. Brigitte Sfăt tocmai a făcut ANUNŢUL

Brigitte Sfăt nu poate avea copii și după ce a cheltuit 6.000 de euro pentru fertilizări in vitro a decis ca, deocamdată, să renunțe la orice demers în acest sens.

Brigitte Sfăt este extrem de dezamăgită. Apropiați ai cuplului au dezvăluit că „problema” ar fi la Florin Pastramă, acesta având o anomalie care afectează tocmai fertilitatea, iar totul s-ar datora cantității prea mari de suplimente alimentare îngurgitate, scrie Click!.

După ce s-au căsătorit în mai, Brigitte Sfăt (42 de ani) şi Florin Pastramă (40 de ani) au decis să devină părinţi. Au încercat pe cale naturală, apoi au fost la specialişti care le-au recomandat să facă un tratament care să îi ajute să îşi îndeplinească visul. Au ascultat cu sfinţenie sfatul medicilor şi au mers împreună la o clinică de fertilizare din Capitală, unde au scos 6.000 de euro din buzunar ca să le reuşească procedura. Din păcate eforturile lor au fost zadarnice.

După divorțul de Ilie Năstase, Brigitte Sfăt s-a îndrăgostit de Florin Pastramă, pe care l-a cunoscut pe platourile de filmare ale emisiunii „Ferma”. Cei doi s-au cununat civil pe 27 mai, iar nunta au făcut-o pe 7 iulie.