Radio Simplu

Vasul a disparut in Triunghiul Bermudelor in 1925, 90 de ani mai tarziu a reaparut din senin. Cei trimisi sa-l verifice au ramas muti cand l-au vazut de aproape. Ce-au gasit inauntru si ce se intamplase

Pe data de 16 mai 2016, autoritatile cubaneze au descoperit vasul intr-o zona in care erau interzise pana si zborurile. Dupa ce au incercat de 3 ori sa contacteze echipajul de la bord, trei vase de patrulare au fost mobilizate pentru a captura nava misterioasa. Dar cand vasele au vazut nava in chestiune, au ramas cu gura cascata.

Conform primelor estimari, vasul pare sa fie vechi de 100 de ani si nu are echipaj. La o inspectie mai atenta, oamenii au recunoscut ca era legendara Cotopaxi (SS Cotopaxi), care disparuse in circumstante misterioase in decembrie 1925.

Cand oamenii de pe vasele de patrulare au urcat la bordul navei, nu si-au putut crede ochilor: intregul interior indica ca vasul nu mai avusese echipaj la bord de cateva decenii. Era de parca toti oamenii se evaporasera brusc. La o a doua verificare, ei au descoperit jurnalul capitanului Mayer, dar in acest caiet nu exista nicio lamurire referitor la ce se intamplase cu vasul. Tot ce se stie este ca acesta se indrepta spre Havana, plecase din Charleston, Carolina de Sud, pe data de 29 noiembrie, pentru a transporta 2.340 tone de carbune. Dupa doua zile pe mare, a disparut fara urma pentru 90 de ani, o adevarata performanta, spun specialistii.

Guvernul cubanez a promis sa realizeze o investigatie detaliata pentru a scoate la iveala misterul vechi de 90 de ani.

Triunghiul bermudelor este o regiune care se afla intre Miami, Puerto Rico si Insulele Bermude, sute de vase se scufunda acolo, avioanele dispar fara urma de prabusire. Este considerat un loc unde se petrec fenomene supranaturale care inca nu pot fi explicate, desi exista multe teorii.

Iata un material video despre aceasta poveste incredibila: