Radio Simplu

Vârsta la care o femeie nu mai are nevoie de un bărbat

Fiecare femeie are o vârstă secretă când nu le mai interesează bărbații: la modul general. Unele sunt indiferente față de bărbați atunci când sunt la pensie, altele după 40 de ani, iar celelalte chiar de cum împlinesc 30.

Primul semn care te va ajuta să cunoști o astfel de femeie este părul neîngrijit, cearcănele și kilogramele în plus. E plictisitoare și nemulțumită. Ce s-a întâmplat cu ea? Simplu: a ajuns la vârsta care s-a lăsat în mrejele frustrărilor și a greutăților.

De ce este o vârstă secretă? Pentru că această femeie nu spune nimănui nimic, nu se destăinuie. Și-a închis inima și nu permite nimănui să intre în viața sa. Nu mai are încredere în bărbați și nici nu-și mai imginează faptul că ar exista unul care ar putea să o iubească.

Femeile sunt frumoase atunci când sunt iubite chiar și la distanță, atunci când vorbesc cu iubitul doar prin mesaje. Ea știe că cineva o iubește și se gândește la ea. Ea are cui să-i ofere iubirea care trăiește în interiorul ei. Iubirea și pasiunea fac femeia să strălucească, să arate bine, să fie frumoase și atrăgătoare.

O femeie e tânără și frumoasă doar dacă este iubită. Celelalte trăiesc cu amintirile și frustrările acumulate pa parcursul anilor.