Radio Simplu

Vărsătorul este o zodie deosebită. Iată 15 motive să te convingi de asta. Vei dori să-l ai în preajmă

Atunci când vine vorba de dragoste, Vărsătorii sunt creaturi amuzante. Sunt idealiști care cred în dragoste adevărată și caută mereu un prieten cel mai bun și un suflet pereche în aceeași persoană. Pe de celalată parte, semnul conduce conexiunile de ocazie și își păzește independența cu multă forță. Deși au o mie de prieteni în jur și sunt foarte relaxați în preajma lor, pot fi nevrotici și imprevizibli cu partenerii romantici.

Pentru nativii în Vărsător este o provocare destul de mare dă își dea seama ce își doresc cu adevărat și să își mențină poziția. Semnul este condus de Uranus, planeta surprizelor și a mișcărilor subite. Au existat multe exemple în care Vărsătorii s-au căsătorit de tineri și dintr-o dată, dar au divorțat la fel de repede și de subit.

Nativii în Vărsător nu sunt cei mai afectuoși și oricine a avut de-a face cu ei poate să recunoască asta. În loc să se concentreze pe dulcegării cu partenerul sau partenera în așa fel încât să semene ca un contract de afaceri, preferă să nu poarte discuții nesimnificative și nici să țină garda sus, nu este foarte distractiv.

Totuși, ceea ce mulți oameni uită este că nativii nu sunt deloc străini de dragoste. Mai mult, Vărsătorii iubesc cu patimă, dar doar persoanele potrivite. Și da, Vărsătorii sunt puțin neconformiști și urăsc tradiția, nu își scot la suprafață sentimentele, dar chiar le dețin – tind să aibă abordări diferite asupra vieții.

Ceea ce face un Vărsător extrem de interesant este tocmai faptul că resping tradiția și conservatorismul. Nicio întâlnire nu va fi la fel cu cealaltă, și poți fi sigur că vor pregăti ceva special, indiferent de gen sau vârstă.

Dragostea către un Vărsător este ca atunci când ai câștigat un premiu, sau ca atunci când ai reușit să plătești ultima rată la bancă, în alte cuvinte, este un eveniment important în viața ta. Nu sunt genul pe parteneri care își declară dragostea în gura mare fără să cântărească argumentele pro și contra, și așteaptă mult prea mult timp înainte să o spună… un comportament tipic de introvertit.

Chiar dacă aceste cuvinte nu le vin ușor, asta nu înseamnă că aceste sentimente nu există. Înseamnă că își arată dragostea într-un mod diferit. Asta poate însemna că își demonstrează dragostea sub formă de acțiuni sau alte forme de comunicare, dar dragostea către un nativ este diferită și incitantă, și merită suportată toată nebunia internă.

Vărsătorii sunt extrem de diferiți, și oamenii din jur le oferă mult credit, tocmai pentru că dragostea lor este altfel față de ceea ce au experimentat până acum. Un Vărsător nu ar fi un Vărsător dacă nu și-ar forma propriile reguli, nu-i așa? Îți vor oferi afecțiune dintr-o dată, fără un motiv ascuns.

Nativii care țin la o persoană, dar știu că nu vor fi într-o relație cu ea o țin la distanță, îi vor oferi complimente la întâmplare și o vor susține. Practic, se vor transforma într-un mic fan și chiar dacă nu dai semne de viață dese, afecțiunea lor va fi clară și bine exprimată.