Radio Simplu

Valentina Pelinel a decis să rupă tăcerea și a recunoscut adevărul! Ce a spus abia acum despre relația cu Mihaela Borcea. Este inimaginabil:

Valentina Pelinel a explicat care este cu adevărat relația dintre ea și prima soție a actualului ei iubit, omul de afaceri Cristi Borcea. Valentina Pelinel trăiește o poveste de iubire cu omul de afaceri Cristi Borcea, care este condamnat în Dosarul Transferurilor. Valentina Pelinel și Cristi Borcea au împreună un băiețel, Milan.

Omul de afaceri a mai fost căsătorit cu Mihaela Borcea, cea care a petrecut Paștele în familie, și cu Alina Vidican. Despre relația pe care o are cu prima soție a lui Cristi Borcea, Mihaela, a făcut dezvăluiri Valentina Pelinel în cadrul unui interviu.

“Relația mea cu familia lui Cristi este și a fost mereu foarte bună! Cu Mihaela mă cunoșteam de multă vreme și nu au exis­tat disensiuni între noi. E o relație nor­mală, atât pe plan personal, cât și în afa­ceri. Ca în majoritatea relațiilor unde a intervenit un divorț, felul în care te înțelegi cu celelalte persoane este o ale­gere. Ține de tine cum te comporți în această interacțiune. Poți alege să fii demn, corect, amabil, respectuos”, a declarat Valentina Pelinel.

Fostul model a explicat că fiul său, Milan, a fost foarte bine primit de copiii Mihaelei Borcea.
“Pentru Milan este foarte bine să crească alături de frații lui. Atunci când o vede pe Melissa (n.r.: fiica lui Cristi Borcea din prima căsătorie), care petrece mult timp cu el, chiuie de bucurie și întinde mânuțele să îl ia în brațe”, a afirmat blonda.

Loading...