Radio Simplu

Val de reclamații ale telespectatorilor la CNA din cauza „serialului Vulpița”: „Opriți circul! Emisiune degradantă, vulgară, batjocoritoare”

Curg reclamațiile la CNA cu privire la ”telenovela” Vulpița, prezentată la emisiunea Acces Direct de la Antena 1, informează Pagina de Media. „Își bat joc de invitați”, „promovează o viață de desfrâu, ipostaze sexuale”, „incredibil cum ignoranța, lenea, trădarea, înșelătoria, prostia, minciuna și avortul sunt prezentate la televizor ca și modele de urmat”, sunt câteva exemple de reclamații.

”E o telenovelă”. Așa a explicat un om din Antena 1 ”serialul” Vulpița, în fața CNA. Dar ce a înțeles publicul din serialul cu Veronica și Viorel Stegaru? Un serial cu acuzații de viol, multiple relații ale Vulpiței, certuri cu soacra și multe alte detalii, mai arată sursa citată.

Cazul prezentat pe larg, cu cele mai intime detalii, a fost aspru criticat de unii telespectatori. De ce? Pentru că, au spus telespectatorii, cei doi soți, persoane simple, de la țară, sunt umiliți și înjosiți de realizatorii emisiunii.

Iată și câteva din numeroasele reclamații trimise către CNA, prezentate de Pagina de Media:
„Sincer vă transmit, nu știu dacă se încalcă vreo lege a audiovizualului, însă ceea ce se transmite astăzi la TV nu este deloc în regulă. Nu este posibil ca prezentatori de emisiune să își bată joc de persoane aparent având probleme de natură psihică”.

”Nu este normal ca un prezentator să supună și să își bată joc de invitați într-un asemenea fel, nu este normal să se promoveze un asemenea caz, cu atât mai mult la o asemenea oră”.

„Sunt absolut oripilată cum se poate ca în România la ora 17:00 (data 27.01.2020) să se difuzeze un asemenea comportament iresponsabil. Postul promovează de mai bine de 2 săptămâni, doi părinți asistați social cu un copil de 2 ani „uitat” la bunici”.

”În loc să se sesizeze Protecția Copilului și să încerce să îi îndrume spre un comportament responsabil pe părinți, postul Antena 1, respectiv emisiunea Acces Direct promovează o viață de desfrâu, ipostaze sexuale, manele, incultură și lista poate continua”.

Citiți mai departe pe Pagina de Media.