Radio Simplu

Văduva lui Bogdan Gigină, polițistul mort în coloana oficială a lui Gabriel Oprea, și-a refăcut viața. Cum a reacționat fosta soacră

Fosta soție a lui Bogdan Gigină și-a refăcut viața la patru ani de la tragedie. Fosta soacră nu este deloc încântată de schimbările bruște și prea rapide de care a avut aceasta parte, după moartea fiului său. Ce mesaj a scris, pe o rețea de socializare, mama polițistului?

Văduva lui Bogdan Gigină, și-a refăcut viața
Fosta văduvă a lui Bogdan Gigină a ales să se căsătorească din nou, la patru ani de la moartea soțului. Bogdan Cosmin Gigină, fost polițist la Brigada Rutieră a Capitalei, s-a stins din viață după ce a căzut cu motocicleta într-o groapă săpată în mijlocul drumului. Acesta făcea parte din coloana oficială a viceprimarului Gabriel Oprea.

„Poliţistul se afla în exercitarea atribuţiunilor de serviciu specifice poliţiei rutiere, conform reglementărilor legale în domeniu, fiind angrenat în dispozitivul mobil şi fix de fluidizare a traficului rutier în municipiul Bucureşti, asigurând deplasarea în siguranţă, a unei coloane oficiale, precum şi a celorlalţi participanţi la trafic”
Comunicat emis de Poliția Română

Văduva lui Bogdan Gigină este implicatî într-un nou mariaj. Ce mesaj i-a trimis fosta soacră?
Văduva lui Bogdan Gigină este implicatî într-un nou mariaj. Ce mesaj i-a trimis fosta soacră?
Reacția fostei soacre
Mama lui Bogdan Gigină a transmis un mesaj șocant cu privire la noul mariaj al fostei nore. Aceasta nu este deloc încântată de firul lucrurilor din viața fostei soții a băiatului său, spunând că a trecut mult prea repede peste cele petrecute și acuzând-o că este extrem de preocupată strict de existența sa.

”Două nunți și o înmormântare? În nici 4 ani? O moștenire substanțială de pe urma defunctului! O persoană extrem de ocupată de propria existență! Doar până se va termina punguța apoi….Nivelul următor”
Mama lui Bogdan Gigină