Radio Simplu

VA FI PRIMUL DIVORȚ AL LUI 2020 ÎN SHOWBIZ! ”REGELE MANELELOR” ÎȘI RENEAGĂ FIUL NOU-NĂSCUT: ”NU ESTE COPILUL MEU!”

Nici nu s-a bucurat bine de venirea pe lume a noului membru al familiei, că Nicolae Guță e decis să rupă căsnicia. La șase luni după ce soția i-a dăruit al 12-lea copil, ”Regele manelelor” își reneagă fiul nou-născut și cere desfacerea mariajului în instanță.

Primul divorț din 2020!
Nicolae Guță și Cristina dau startul divorțurilor în Noul An. La șase luni după ce blondina i-a dăruit al 12-lea urmaș, Nicolae Guță e hotărât să rupă căsnicia. Depărțirea celor doi, care părea, inițial, o glumă sau o ”manevră de promovare” devine o chestiune extrem de serioasă și asta pentru că judecătorii au stabilit deja prima înfățișare.

Cristina și Nicolae Guță se vor prezenta în fața magistraților pe data de 21 ianuarie, atunci când este programat primul termen. După toate probabilitățile, procesul o să fie unul de durată, nu o să se decidă la primul termen, iar site-ul nr.1 din România promite să vă țină la curent cu toate noutățile care vor apărea în acest caz.

Nicolae Guță bănuiește că noul născut… nu ar fi copilul său!
”Vrea neapărat să facă un test de paternitate. Așa a făcut și cu Mădălina și Anais (Beyonce de România și fiica acesteia, n. red.), iar la Cristina are niște bănuieli urâte. Normal, a ieșit un scandal monstru, chiar înainte de nașterea băiatului, iar din acest motiv, chiar dacă Cristina a născut în București, el nu a văzut copilul, era în Petroșani.

A văzut doar câteva poze, din cele trimise de Cristina, dar tot vrea să facă testul. Nicolae Guță a auzit zvonuri cum că Cristina ar fi fost cuplată și cu un alt manelist, când ei erau despărțiți. Iar cum perioada în care Cristina a rămas însărcinată este chiar, după calcule, cea în care, cu greu, s-au împăcat, Nicolae Guță vrea testul ADN, să fie sigur că este al lui”, a declarat o persoană din anturajul manelistului pentru o publicație din România.