Radio Simplu

UPS! ANDREEA BĂLAN S-A PUS „ÎNTR-O RELAȚIE” PE FACEBOOK. OARE GEORGE BURCEA CE ZICE?

Separarea dintre Andreea Bălan și George Burcea ține capul de afiș în lumea mondenă, iar fanii cuplului au sperat – unii dintre ei mai speră, încă – într-o împăcare care să răstoarne toate ipotezele și toate… ”calculele hârtiei”.

Însă Andreea și George se află în pragul divorțului, iar actele au fost depuse, după cum a declarat chiar ea.

“Actele s-au depus de o lună, nu s-au depus zilele acestea, doar că judecătoriile nu au lucrat. Urmează să i se comunice lui și el să vină în întâmpinare și apoi să se dea un termen. Cel mai probabil, primul termen va fi la vară, deci o să dureze”, a spus Andreea Bălan la un post de televiziune. Acum, pe pagina de socializare a Andreei, apare menționat că vedeta se află într-o ”relație” din luna mai a anului 2015.

Surprinzător, nu este menționat ”măritată”, iar cei mai mulți dintre fani au tras concluzia că, de data aceasta, chiar nu mai poate fi cale de împăcare între foștii parteneri de viață. Iar unii dintre ei așteaptă, cu siguranță, și reacția lui George Burcea.

Andreea Bălan: ”Rămân pozitivă și încerc să alung gândurile neplăcute…”
Andreea Bălan le-a explicat fanilor, în mediul online, cum reușește să rămână cu zâmbetul pe buze într=o astfel de perioadă sentimentală foarte dificilă. Andreea a recunoscut că nu este deloc ușor, fiind vorba chiar despre o provocare constantă, însă totul devine – practic – un ”antrenament zilnic”.

”Primesc multe mesaje de la voi in care ma intrebati cum pot fi pozitiva si sa zambesc in momente mai putin placute. Raspunsul este urmatorul: Cred cu tarie ca atragem ceea ce gandim, gandurile transformandu-se in frecvente care ne aduc in viata exact ceea ce e in mintea si in sufletul nostru. Cred ca bucuria sau fericirea sunt alegeri pe care le facem zi de zi si daca ma trezesc cu o anumita stare mai putin placuta, aleg sa zambesc, sa raman pozitiva si incerc sa alung gandurile neplacute si sa vad partea plina a paharului”, a scris Andreea Bălan pe pagina sa de socializare.

”Nu este usor, e o provocare constanta, dar este un exercitiu pe care il fac zilnic la fel ca un antrenament fizic. Totodata zambetele ne fac mai placuti celor din jur si astfel vom atrage oameni si lucruri frumoase in vietile noastre. Fiind mama, e foarte important sa eman pozitivitate, iar fetele mele sa se simta in siguranta si fericite in preajma mea. Suntem ceea ce gandim”, a mai scris vedeta.