Radio Simplu

Unde nu poți ține bani în casă. Greșeala banală pe care o fac mai toți românii. Așa vă atrageți sărăcia

Semnal de alarmă pentru toți românii! Dacă vrei să tragă banii la tine, niciodată nu face greșeala banală de a pune lichiditățile acolo!

Pentru a nu trăi în sărăcie, proprietarii de locuințe trebuie să țină cont de un tips pe care specialiștii în feng shui l-au descoperit după îndelungi cercetări.

Dacă vrei să fii ferit de sărăcie, nu pune banii acolo
Banii, unul dintre cele mai importante aspecte ale vieții noastre, după sănătate și familie, trebuie să fie tratați cu respect.

De aceea, este necesar să vă păstrați portofelul în ordine și în mod corespunzător. Un alt astept important este să îi numărați în mod regulat. În caz contrar, poți ajunge cu ușurință fără lichidități. Țineți cont și de faptul că niciodată nu trebuie să țineți paralele în dormitor.

Conform celor propovăduite de credință, în zona de recreere nu poți păstra bani, asta pentru că se spune că vor fi ”leneși” și va fi greu să tragă la tine. De asemenea, este necesar să retrageți în mod regulat și să depuneți alții noi.

Când resursele financiare zac în dormitor, ei nu au mișcare, motiv pentru care pierd din puterea de a intra în portofelul proprietarului.

De evitat în depozitarea capitalului cash este și holul, pentru că ușa din față este un portal către casă, astfel încât o persoană poate fi îngrijorată de diverse probleme și defecțiuni, care vor necesita cheltuirea banilor.

Locul din casă unde banii se înmulțesc
Potrivit specialiștilor în feng shui, totul în casă trebuie să aibă locul lui. Proprietarii nu trebuie să pună niciun obiect la voia întâmplării. Prin urmare, un seif sau o pușculiță sunt cheia înmulțirii și soluția majorării averilor. Și dacă le poziționați în partea de sud-vest sau de est a camerei, vă puteți considera milionari.

Locul potrivit pentru oglindă
Un obiect care nu lipsește din casa nimănui, oglinda, amplasată de cele mai multe ori în dormitor, cât mai mare, care să fie lângă sau pe ușa dulapului de haine sau a dressing-ului, este cea mai mare greșeală pe care o fac oamenii.

Potrivit regulilor feng shui, efectele ei în dormitor sunt distrugătoare pe termen lung, din punct de vedere energetic. Oglinda nu ar trebui să fie niciodată orientată spre pat sau deasupra lui.