Radio Simplu

Unde locuiește Adelina Pestrițu

GALERIE FOTO (4)

Unde locuiește Adelina Pestrițu: Uite cum arată bucătăria, dressing-ul și sufrageria vedetei. Toate poartă amprenta personalității ei!

Adelina Pestriţu este una dintre cele mai iubite vedete din România, mărturie stând milioanele de urmăritori pe care frumoasa brunetă îi are pe reţelele de socializare.

Fiecare fotografie postată de vedetă obţine zeci de mii de aprecieri şi sute de comentarii, Ade fiind una dintre puţinele persoane publice care chiar răspund la majoritatea comentariilor primite.

De curând, protagonista noastră le-a făcut o supersurpriză prietenilor ei de pe insta invitându-i pe aceştia la un tur virtual al dressing-ului ei. Ooo, şi ce minunăţii se ascundeau acolo…

Influencer-ul are o colecţie de încălţări care le-a lăsat pe doamne şi domnişoare fără cuvinte, plus o sumedenie de haine, dar şi o mască veneţiană superbă.

Şi celelalte camere ale vedetei au diverse „atracţii” care vorbesc despre personalitatea brunetei. Pe frigider, Ade are zeci de magneţi coloraţi cumpăraţi din vacanţe sau primiţi de la prieteni, iar în sufragerie sunt două portrete superbe care o înfăţişează într-un mod inedit.