Radio Simplu

UNDE A DISPĂRUT NUȚI, BONA ANAMARIEI PRODAN. S-A MUTAT DIN ROMÂNIA ÎMPREUNĂ CU IUBITUL EL, VICTOR

După ce a devenit celebră ca fiind bona Anamariei Prodan, Nuți a dispărut din lumina reflectoarelor imediat ce și-a încheiat colaborarea cu îndrăgita impresară. Fosta angajată a vedetei s-a mutat din România împreună cu iubitul el, Victor. În prezent, cei doi sunt foarte apropiați de cuplul Anamaria Prodan – Laurențiu Reghecampf.

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf au patru copii… Rebecca și Sarah sunt fiicele vedetei din mariajul cu fostul baschetbalist Tiberiu Dumitrescu, Luca este băiatul lui Reghe din prima căsătorie, iar Bebeto, fiul celor doi soți celebri. Nuți, bona impresarei a lucrat mulți ani pentru aceasta și a filmat alături de ea și familia sa multe emisiuni. La un moment dat, drumurile lor s-au separat, însă, în urmă cu câteva luni bune, celebra bonă a revenit în familia Anamariei Prodan. Mai mult, ea și iubitul său, Victor, locuiesc în Abu Dhabi împreună cu moștenitorii celebrilor soți.

“Acum stau în Dubai. Avem în Abu Dhabi casă, unde stă Nuți cu Victor, Bebe și Luca. Și un apartament în Dubai. Stau liniștită. Din casa mea, cobor la mall. Orice am nevoie cobor la mall. Reghe antrenează în Dubai și de aia avem a doua casă acolo. Casa din Abu Dhabi rămâne până în vară, pentru că am acolo copiii la școală”, a spus Anamaria Prodan Reghecampf în cadrul unui interviu mai vechi, relatează revista VIVA!.

Citește și: La asta nimeni nu se aștepta! Anamaria Prodan a fost fotografiată în brațele lui Cătălin Botezatu

Anamaria Prodan are două fete din mariajul cu Tiberiu Dumitrescu și un băiat cu Laurențiu Reghecampf. Celebrul antrenor de fotbal are un fiu cu fosta soție © Instagram
Anamaria Prodan are două fete din mariajul cu Tiberiu Dumitrescu și un băiat cu Laurențiu Reghecampf. Celebrul antrenor de fotbal are un fiu cu fosta soție © Instagram
Anamaria Prodan are trei copii
Anamaria Prodan Reghecampf (n.: 17 decembrie 1972) este un agent FIFA, realizator TV şi fotomodel român. A activat ca preşedinte de club la CS Buftea în liga a doua, preşedinte de club la FC Snagov în liga a doua, preşedinte executiv la FC Universitatea Cluj şi manager general în Liga 1 la FC Gloria Bistriţa şi Concordia Chiajna. Celebra impresară are trei copii: Rebecca Dumitrescu, Sarah Dumitrescu şi Laurențiu Reghecampf Junior. Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf s-au căsătorit în 2008.

Anamaria Prodan are o soră mai mică: Anca Savelio, care este agent imobiliar. Aceasta locuiește de foarte mulți ani în America, unde s-a căsătorit cu un fost luptător de jiu-jitsu, Anthony Savelio.