Radio Simplu

Un tânăr s-a DEGHIZAT în FEMEIE şi a intrat la BAC în locul IUBITEI. Cum s-a sfârşit totul FOTO

Un bărbat din Kazahstan a ales să se deghizeze în femeie şi să intre în locul iubitei sale la un examen. Cu toate acestea, în momentul în care a început să vorbească, aventura celor doi a luat sfârşit într-un mod costisitor.

Ayan Zhademov, un bărbat de 20 de ani a ales să îşi riste libertatea din dragoste pentru iubita lui. Astfel, el s-a deghizat în femeie pentru a-i lua locul în cadrul unui examen naţional, potrivit Mirror.

Astfel, tânăra s-a plâns că este îngrijorată privind un examen important, pentru admiterea la facultate, astfel că iubitul ei s-a îmbrăcat într-o fustă şi un tricou, şi-a pus o perucă brunetă şi a intrat liniştit în sala de examene. Cu toate acestea, vocea l-a dat într-un final de gol. Mai mult, examinatorii au realizat că poza de pe actul de identitate nu corespundea cu înfăţişarea bărbatului.

„Am suspectat că ar fi o altă femeie care i-a luat locul candidatei, dar niciodată nu ne-am gândit că ar fi vorba de un bărbat. Cel puţin nu până când a început să vorbească. A încercat să vorbească cu o voce înalta, şi era evident că este bărbat”, a declart un purtător de cuvânt, care a adăugat că Ayan Zhademov a fost amendat cu suma de 2.000 de euro.

Inedit este faptul că ceilalţi elevi l-au lăudat pentru dragostea pe care o poartă tinerei. Mai mult, un afacerist local a declarat că va achita personal jumătate din amendă, impresionat de gestul bărbatului.