Radio Simplu

Un politician de doar 43 de ani din Slatina a murit imediat dupa externare. A fost tratat de COVID-19 si avea doua teste negative

GALERIE FOTO (2)

Dragos Turcitu (43 de ani), fostul director al Serviciului Judetean de Paza Olt, a murit sambata, 1 august, la doar cateva ore de la externare. Barbatul fusese internat si tratat de COVID-19.

Dragos Turcitu a fost internat la Spitalul Judetean de Urgenta Slatina, din data de 22 iulie 2020, unitate medicala in care a fost tratat de COVID-19, relateaza Adevarul.
In cursul zilei de sambata, 1 august, a fost externat, avand doua teste negative. Tot in cursul acestei zile, barbatul s-a simtit rau, iar in scurt timp a decedat. Conform marturiei unui prieten al politicianului, Turcitu a iesit de la baie acuzand ca resimte dureri in bratul stang, cel mai probabil suferind un infarct.

Turcitu era membru PNL, trecand, la un moment dat, si prin UNPR, iar in trecut a ocupat functia de director al Serviciului Judetean de Paza Olt. Conform sursei citate, Dragos Turcitu era angajat al Administratiei Bazinale de Apa SHI Arges-Vedea. Era tatal a doua fete minore.

Citeste si…

Ultima postare a gravidei din Arad care a murit de Covid-19. „Nu port mască pentru că..”

Gravida de 38 de ani din Arad care a murit în urma infectării cu Covid-19 a scris pe Facebook un mesaj în care explica, printre altele, de ce nu poartă mască și mănuși.

Femeia a murit în ambulanță, în timp ce era transportată de la Arad la Timișoara. Starea ei s-a deteriorat brusc, iar în ciuda manevrelor de resuscitare, nu a putut fi salvată.

Medicii din Timișoara afirmă că intubarea i-ar fi putut oferi o șansă la viață. Poliția s-a autosesizat și investighează o ucidere din culpă.

Anca avea 38 de ani și a ajuns prima dată la spital marți, când a fost și confirmată cu Covid-19. Femeia era supraponderală și avea diabet – adică făcea parte din categoriile de risc ridicat.

Ultima postare a femeii pe Facebook

Tânăra gravidă a postat pe Facebook un mesaj în care explica de ce nu poartă mască și mănuși pentru a preveni infectarea cu Covid-19, de ce ar îmbrățișa anumite persoane și motivele pentru care nu ar dori să se vaccineze, conform aradon.ro.

Mesajul integral:

„1. Nu port mască pentru că facilitează reproducerea perfectă pentru bacteriile care pot ajunge în gură și în plămâni. Nu am nevoie de o infecție respiratorie superioară.

2. Nu port mănuși pentru că am suficientă minte să realizez că ar trebui să schimb mănușile de fiecare dată când ating ceva, altfel e doar contaminare încrucișată cu aceleași mănuși.

3. Păstrez distanțe sociale pentru că respect spațiul personal al altora, dar nu pentru că mi-e frică de concetățenii sau vecinii mei. De fapt, aș îmbrățișa cu bucurie pe cineva chiar acum în public dacă ar fi un sentiment reciproc. Îmbrățișarea generează eliberearea de endorfine care ridică starea de spirit și ameliorează stresul. Avem parte de suficient stres în această perioadă.

4. Nu fac va©©inul antigripal pentru că nu vreau să-mi cresc șansele de a face o boală respiratorie superioară și de a mă contamina cu 4 tulpini de c0r0navirus cu 36%.

5. Nu merg la testare, chiar dacă prezint simptome de răceală. Știu deja că testul ar ieși pozitiv de C0V1D-I9 pentru a fi adăugat la numerele de „cazuri noi” crescând panica cu care se alimentează circul orchestrat de autorități și massmed1a. Și nu am nevoie de carantină forțată, stat în spital cu forța sau luat medicamente degeaba.

6. Mă spăl pe mâini cu săpun și apă pentru că … asta am făcut întotdeauna, e normă de igienă elementară.

7. NU VOI FACE NICIUN VA©©IN. Guvernul nu a mandatat niciodată un va©©in și nu mă va obliga niciodată să accept ceva în corp, mai ales în numele unui virus care nu apare decât în statistici și la TV sau alte surse de informare mainstream. Nu sunt oaie și nu mă poate manipula nimeni să cred că guvernul, politicienii și organizațiile mondiale finanțate de filantropi dubioși lucrează pentru binele și siguranța mea.

8. Nu voi trăi cu frică deoarece nu am trăit niciodată așa și nu voi începe acum. Dacă vrei să stai în casă și să nu ieși pentru că „faci ceea ce trebuie” e treaba ta. Dacă oficialii îți spuneau să te arunci în cap de la balcon că așa scapi de un virus o făceai? Nu cred că ești departe. Oficialii ți-au spus să #STAIÎNCASĂ în loc să îți întărești sistemul imunitar contactând un agent patogen la fel cum ți-au spus că se moare de pojar când știi foarte bine că asta este o abominație. Așadar, voi continua să ies din casă și să fac ceea ce îmi dictează propria conștiință nealterată de minciunile și panica cu care unii aleg să își hrănească mintea.

9. Oprește știrile și începe cercetările independente. Vei afla multe și vei realiza că ai fost mințit și manipulat. Vei afla inclusiv că OMS are interdicție în multe țări din cauza milioanelor de victime pe care le-a făcut cu va©©inurile. Culmea, țările unde OMS nu are acces, au cele mai puține cazuri de c0r0navirus. Da, e mai greu să faci eforturi de gândire ca să îți formezi propria viziune decât să iei totul ambalat de la TV ca să crezi ce vor alții.”

Sursa: StirilePROTV, pentru alte stiri din orasul Slatina accesati radioslatina.ro