Radio Simplu

Un parc din Dobrosloveni va purta numele Alexandrei Măceşanu! Va fi ridicat şi un bust al fetei ucise de Gheorghe Dincă

Gest emoţionant în memoria Alexandrei Măceşanu, cea despre care Gheorghe Dincă a spus că a ucis-o. Primarul comunei Dobrosloveni, acolo unde adolescenta de 15 ani locuia, a declarat că va ridica un parc care-i va purta numele.

Ipoteza care schimbă tot! Gheorghe Dincă nu avea cum să ardă cadavrul Alexandrei Măceșanu: „Nu s-a putut face o incinerare în acel butoi”

De asemenea, Gheorghe Tudoraşcu a mai spus că va fi ridicat şi un bust al Alexandrei Măceşanu, în mărime naturală. Au luat deja legătura cu arhitecţii şi speră să găsească soluţii pentru banii necesari, scrie gazetaoltului.ro.

„Vom amenaja un parc în faţa şcolii din Dobrosloveni, în apropiere de DN64, dedicat Alexandrei Măceşanu. Am luat legătura şi cu arhitecţi pentru a ridica un bust al Alexandrei în mărime naturală în acest parc. Nu pot spune acum din ce fonduri vom realiza parcul, bustul, dar sunt convins că vom găsi soluţii, fie că vom face din fonduri locale, poate şi donaţii”, a spus primarul Gheorghe Tudoraşcu.

Vă reamintim că Alexandra Măceşanu a dispărut miercurea trecută, după ce a fost luată la ocazie de Gheorghe Dincă. Joi a sunat la 112 pentru a cere ajutor deoarece a fost sechestrată şi violată. Poliţiştii nu au reuşit să o găsească, aceştia ajungând la casa bărbatului din Caracal după 19 ore de la apelul adolescentei. Duminică, Gheorghe Dincă a declarat că a ucis-o.