Radio Simplu

Un mire și o mireasă nu și-au servit invitații de la nuntă cu absolut nimic!”A fost cu decizia noastră „

Un caz mai puțin întâlnit a avut loc la o nuntă din Regatul Unit. Cei doi miri nu și-au servit invitații nici cu mâncare și nici cu băutură, iar motivul pentru care au recurs la acest gest este ireal!

O mireasă care a avut „nunta Disney” la începutul acestui an și-a lăsat oaspeții flămânzi, asta pentru că a folosit cei 4.000 de lire sterline pentru caternig în favoarea apariției surpriză a lui Mickey și Minnie Mouse, potrivit cancan.ro.
Mickey și Minnie Mouse în locul serviciilor de catering la nuntă
În vârstă de 28 de ani, femeia a povestit pe un cont de socializare că, inițial, a avut impresia că nunta ei a fost de-a dreptul spectaculoasă, asta până când a văzut o postare făcută de mătușa ei chiar pe Facebook.

Femeia a povestit despre nunta Disney și a mărturisit că este dezamăgită de felul în care au decurs lucrurile.
„Nunta oficială Disney Minnie și Mickey”a costat-o ​​5.500 USD (4.400 GBP) pentru două sesiuni de 30 de minute.

„Logodnicul meu și cu mine suntem mari fani Disney”
„Eu și logodnicul meu ne-am căsătorit acum două luni și am avut nunta visată. Totul a fost perfect. Părinții noștri ne-au ajutat să plătim o mare parte din nuntă, așa că nu avem datorii și suntem recunoscători pentru asta. Cu toate acestea, în urmă cu aproximativ o lună și jumătate, mătușa mea a început să posteze pe Facebook cât de dezamăgită a fost de tot calvarul de la nuntă, iar câțiva invitați au fost de partea ei.
Din context, logodnicul meu și cu mine suntem mari fani Disney și călătorim în Disney World cât de mult putem pe parcursul anului. Disney este o parte atât de importantă nu numai din noi, ci și din căsnicia noastră.

Problema [a avut-o mătușa mea] a fost cu decizia noastră de a nu oferi servicii de catering sau servicii de bar la nunta noastră, din cauza direcționării banilor pentru ca Minnie și Mickey să facă apariții în ziua noastră specială”, a scris mireasa pe o platformă de socializare, conform sursei citate anterior.