Radio Simplu

Un medic de 44 de ani din Timişoara a murit în urma infecţiei COVID-19

Un medic de 44 de ani din Timişoara a murit după ce s-a infectat cu noul coronavirus.

Doctorul Cristian Milicin era intubat de câteva zile la Sectia de Terapie Intensivă a Spitalului de Boli Infecţioase ”Victor Babeş” din Timişoara, conform News.ro.

Medicul s-a infectat cu noul coronavirus în urmă cu aproape trei săptămâni, iar starea lui de sănătate s-a agravat şi, în ciuda eforturilor colegilor de a-l salva, acesta a murit.

„Astăzi a decedat domnul Asistent Universitar Dr. Cristian Milicin, un medic tânăr, de doar 44 de ani, care activa în propria clinică, din cauza COVID-19, infectat în urmă cu mai puţin de 3 săptâmâni. Nu l-am cunoscut personal, dar profesional a fost un medic foarte bun, puternic şi sănătos, mereu dispus să ajute pe cei din jur. E un eveniment oribil ce ne loveşte pe toţi ca un trăznet şi încă un mesaj pentru acei inconştienţi care nu în acest virus nemernic. Întreg colectivul Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă “Pius Brînzeu” Timişoara este alături de familie. Sincere condoleanţe din partea tuturor. Dumnezeu să-l odihnească în pace!”, a scris pe Facebook Raul Pătraşcu, managerul Spitalului Judeţean Timişoara.