Radio Simplu

Un însoțitor de zbor a încălcat protocolul pentru a salva un cățel

Un însoțitor de zbor a încălcat protocolul pentru a salva un cățel de la bordul unui avion. Cum a reușit acesta să devină eroul zilei

Cu atât de multe lucruri oribile care se întâmplă în lume, este mereu un eveniment plăcut atunci când oamenii pun bunătatea înaintea protocolului. Unul dintre membri echipajului un zbor a făcut exact asta, ajutând un câine din rasa French bulldog care se afla în pericol, salvându-i viața.

Totul s-a întâmplat datorită unui înger din cer, Renaud Spencer și Diane Asher, cei doi i-au salvat viața cățelușei Darcy care și-a revenit complet. Stăpâna acesteia, Michele Burt nu a putut fi mai recunoscătoare.

Problema a început în timpul unui zbor din Orlando, Florida către Worcester Massachusetts, pe 5 iulie. Michele a mai zburat cu Darcy, cățelușa în vârsta de trei ani, dar ceva nu era în regulă.

Darcy care, de obicei, era foarte ascultătoare, nu voia să stea jos atunci când i se cerea, și se dădea cu capul de spătarul scaunului.

Atunci când Michele a verificat starea cățelului, a observat că limba acesteia era albastră, un simptom al insuficienței oxigenului (hipoxia). Michele a luat-o pe Darcy în brațe sperând să o liniștească, dar s-a panicat și mai tare atunci când a realizat că aceasta respira din ce în ce mai greu și că avea o stare foarte agitată.

Liniile aeriene sunt foarte stricte despre locul animalelor de companie. Totuși, eroii Renaud și Diane au știut că Darcy nu se purta așa cum trebuie, și s-au hotărât să o ajute pe Michele să aibă grijă de micuța cățelușă.

Membri echipei au adus pungi de gheață în încercarea de a o răcori pe Darcy, totuși, starea ei nu s-a îmbunătățit, fiind din ce în ce mai clar care era pasul corect pentru a-i salva viața.

Renaud – care este la rândul lui stăpânul unui bulldog francez, Penelope- a dat dovadă de mare inițiativă atunci când a sugerat folosirea unei măști de oxigen pentru a o ajuta pe Dracy să respire corespunzător.

Darcy a răspuns bine acestui tratament, și, în câteva minute de când primise oxigen de la mască, a început să respire normal. Un cățel curajos! Michele a scris un mesaj pentru a le mulțumi celor care i-au salvat cățelul, pe care l-a împărtățit pe Facebook:

“ Cred că Renaud și Diane au salvat o viață, unii oameni pot reduce valoarea unei vieți atunci când este vorba despre un cățel, da eu nu cred în acest fel.“

Familia care stătea în spatele lui Michele și-a oferit ajutorul, au oferit șervețele umede, iar băiețelul care a privit însoțitorul de zbor ajutând animalul în pericol a spus cât de mult s-a bucurat că Darcy și-a revenit.

Fred Rogers a spus: “mama mea mi-a spus să caut oamenii care ajută pentru că mereu voi găsi oameni care vor să ajute. Până și în ziua de azi, în special în momentele de panică, îmi amintesc cuvintele mamei și mă simt mai confortabil atunci când realizez că sunt oameni care vor să dea o mână de ajutor – atât de mulți oameni cărora chiar le pasă de lume.

Renaud Spencer și Diane Asher au fost cei care au ajutat. Poate că a fost vorba doar despre un câine pentru unii oameni, nu un dezastru major, dar un membru al familiei pentru noi. “

Bunătatea și blândețea împreună cu abilitatea de a oferi atenție medicală, au dus la salvarea unui cățel aflat în pericol. Micul băiețel din locul din spate a fost foarte atent la tot ce s-a întâmplat. Darcy s-a recuperat complet.