Radio Simplu

Un cuplu face spectacol la Britain’s Got Talent, aducându-i tribut lui Michael Jackson

A trecut aproape un deceniu de când Michael Jackson nu mai este printre noi, iar fanii adevărați ai artistului încă se recuperează după pierderea unei adevărate legende. Acesta este un muzician pe care oamenii nu sunt încă pregătiți să îl lase în urmă, mai ales să a lăsat un semn incredibil în industria muzicală și a atins atât de multe suflete. Asta, dar și faptul că muzica lui este extrem de vastă și nu se demodează niciodată.

Poate că acesta nu mai este printre noi, dar muzica sa va trăi indiferent de vremuri, hrănindu-ne sufletele mulți ani de aici încolo. Michael era mereu în atenția publicului și a jurnaliștilor – totul de la muzica lui, la viața personală era mereu discutat pe prima pagină a ziarelor și revistelor.

În ciuda faptului că toată lumea era mereu cu ochii pe el, acesta nu a cedat și a continuat să facă ceea ce și-a dorit, atât în viața privată, cât și în cea profesională. A continuat să ofere tuturor oamenilor care i-au fost devotați (și existau milioane de astfel de oameni).

Danny Oliver și Celena Cherry

Ca un testament al impresiei pe care l-a lăsat regele pop, un cuplu format din Danny Oliver și Celena Cherry și-a dedicat tot timpul, eforul și banii pentru a-i aduce un omagiu muzicianului. Acest cuplu chiar îl apreciează pe regele pop.

În timp ce în viața de zi cu zi sunt ca orice cuplu normal, pasiunile lor sunt puțin mai diferite față de cuplurile pe care le cunoaștem noi. Nu cunosc multe perechi care își petrec timpul liber dansând și cântând împreună, sau imitând un muzician celebru. Voi cunoașteți?

Tot respectul pentru cei doi! Au reușit să găsească un echilibru între timpul pe care îl petrec muncind, timpul petrecut acasă și timpul petrecut pentru pasiunea loc comună, aceea de a prezenta un spectacol marca Michael Jackson. În plus, este destul de clar că au petrecut foarte multe ore perfecționându-și actul – cei doi chiar sunt foarte talentați și se prezintă ca doi profesioniști!

“Britain’s Got Talent”

Danny și Celena au decis să își ducă momentul Michael Jackson mai departe atunci când au decis să participe la emisiunea “Britain’s Got Talent”. Pe măsură ce au intrat pe scenă, jurații erau deja incitați de faptul că Danny purta un costum asemenător cu al artistului și că arăta ca un superstar! Muzica începe să se audă și cei doi încep să danseze, dar Danny are o altă surpriză! Acesta începe să se dezbrace, scoțând șa iveală mai multe costume semnătură ale lui Michael Jackson!

Totuși, Celena nu se lasă mai prejos și începe să cânte, în timp ce Danny face celebra mișcare moonwalk de-a lungul scenei, bucurând publicul și jurații! Gesturile și mișcările de dans ale bărbatului sunt destul de bune ținând cont de faptul că sunt multe persoane care încearcă să-l imite pe marele artist!

Cei doi au reușit să impresioneze prin atitudinea relaxată și veselă, iar oamenii le-au oferit peste un milion de vizualizări pe Youtube. În plus, aceștia au ajuns mult mai cunoscuți și poate că vor primi șansa de a avea propriul lor spectacol!