Radio Simplu

Un bărbat crede că a descoperit imaginea lui Iisus într-o creangă de copac – FOTO

Un bărbat din Brazilia crede că a descoperit imaginea lui Iisus Hristos într-o creangă tăiată.

Descoperirea a fost făcută de un angajat al serviciului de întreținere de la primăria din Itaquirai, Brazilia, într-o creangă de copac tăiată cu drujba.

Odimar Souza a fost intrigat de descoperire și a luat o parte din creangă cu el acasă. Imaginile publicate de el pe o rețea de socializare s-au viralizat.

Părerile sunt împărțite
Reacțiile sunt împărțite. În timp ce foarte mulți oameni cred că în creangă apare imaginea lui Iisus, alții nu sunt convinși sau resping această idee. „Acesta este un semn! Citește Biblia”, i-a recomandat un utilizator de Facebook lui Souza.

„Oameni buni, acela este Voldemort!”, a scris o altă persoană, făcând referire la personajul din universul „Harry Potter”. „Este doar o pată. Întoarce-te la muncă”, a mai scris cineva.

Biserica din Itaquirai nu a făcut, deocamdată, declarații.

Potrivit lui Fabiano Izidoro, un biolog, pata ar putea fi legată de distrugerea celulelor copacului în timpul creșterii sau de elemente chimice care au fost absorbite la un moment dat.

„De aceea este necesar să vedem unde a crescut această plantă, în ce tip de sol și ce nutrienți a absorbit”, a mai spus Izidoro.

Oamenii au impresia frecvent că văd chipul lui Iisus în locuri neașteptate. Un cuplu din Chambersburg, Pennsylvania, susţine că în ecografia făcută copilului pe care îl aşteptau a apărut chipul lui Iisus. Cei doi viitori părinţi, Alicia şi Zac Smith, susţin că nu sunt foarte religioşi, dar imaginea le-a oferit un sentiment de linişte.